Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (245)

plakát

Neviditelná válka (2012) 

V první řadě nejsem ztotožněna ani s filozofií armády, natož se vstupem žen do tohoto odvětví. To ovšem není omluvou pro zločiny, které se v armádě dějí. To, že se hromada úchylných samovládců rozhodne, že bude páchat zločiny, které nejen utlutlají, ale budou si za ně vzájemně gratulovat, je zrůdný příklad absence práva v armádě. Nechápu tu bandu idiotů, která ozbrojeným zeleným mozkům, beze strachu zabít, natož znásilnit, dává možnost si sami vládnout. Dopručuji ke shlédnutí zejména ženám, co si přejí vstoupit do armády.

plakát

Báječné dorty (2010) (seriál) 

Ruční prácička odvedena dobře, ale z chuti mám upřímně strach. Žádné experimenty, prostě ozkoušené uniformní korpusy a krémy. A když mi to nejde vyříznout z korpusu, tak to vymodeluju z burizonů a schovám pod krémem...

plakát

Constantine (2005) 

"Ne, ty nevěříš, ty nevěříš. Ty víš!"

plakát

My Fair Lady (1964) 

Naprostá klasika, která svou precizností, hereckými výkony a skvělými kostýmy válcuje dnešní unylé jednotvárné romance.

plakát

Čínská lázeň (1999) 

Citlivý a lidský snímek prostředí, kde se potkávají lidské osudy avšak bez okrasných Holywoodských přiblblostí. Vtáhne vás do děje a dlouho nenechá zapomenout.

plakát

Podfukáři (2013) 

Po epickém marketingu se na plátně objevuje silně nedotažená utopická show Davida Copperfielda. Tak to vypadá, když se někdo ráno probudí a rozhodne se, že napíše scénář.

plakát

Croodsovi (2013) 

Rozkošná dobře animovaná věc se spoustou neskutečných nesmyslů. Ale kdyby to bylo to nejhorší, co nás v animáku potká, tak si můžeme pískat.

plakát

Což takhle dát si VIP? (2013) (pořad) 

Ačkoliv dokáží někteří hosté vytvořit příjemnou náladu, celý pořad je krajně nepřirozený a zejména z hlediska toho Kašpárka velmi neprofesionální. Vymýšlet schválně co nejšílenější recept, který se naprosto nehodí do menu hostitele, hraničí s hazardováním se zdravím.

plakát

Česko hledá SuperStar (2004) (pořad) 

První řada měla něco nového, v porotě seděli skuteční odborníci a ne jen hvězdy titulních stran Blesku.

plakát

Česko Slovensko má talent (2010) (pořad) 

Rok od roku kvalita klesá a stává se obludnější estrádou a ódou na porotce, kteří v roli arbitrů vkusu dál tvrdošíjně prosazují zpěváky a tanečníky, po kterých za půl roku neštěkne ani pes. Samoúčelná masírka a továrna na rychlokvašky.