Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (38)

plakát

Velryba (2022) 

Aronofsky je zpět!

plakát

Ad Astra (2019) 

Sice rozumím, že si někdo liboval v Pittově hrabání se ve vlastním mozku, ale tohle bylo taaaak dloooouhé a unylé, že jsem měl co dělat, abych to dokousal do konce. Vesmír je teď navíc „in“ (Marťan, Gravitace), ale tento snímek by měl stejný dopad, kdyby jej natočili třeba ve vlaku.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Ještě jednou. Ještě jednou se Queen v plné síle vzepjali a předvedli špičkovou show, kterou uměli jenom oni a já jsem strašně rád, že jsem si to užil s nimi. Řízená gradace do závěrečného koncertu, oslava hudební ikony a navrch ty největší hity. Děkuji.

plakát

Baa Baa Land (2017) 

Chytne a nepustí. Popcorn si nekupujte, v té smršti akce stejně nebudete mít čas ho konzumovat.

plakát

Jason Bourne (2016) 

Kdyby to byl sólo film, dal bych 3* za akci, ale jelikož je to o level pod původní trilogií níže a je to jen vaření z vody, aby se vytřískaly love, víc nedám. To by se musel Matt více ohánět... nebo Alicia ukázat aspoň kozy.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) odpad!

Přehlídka dementů, kdy se každý snaží trumfnout toho druhého v tom, co nežere a proč. "Já nejím sýr, protože mě to nedělá dobře na žaludek." "Já nejím ořechy, protože mám na ně alergii." "Já nejím česnek, protože mi po něm jede z huby jak z pr*ele." Za chvíli tam uslyšíme třeba "Já nejím vůbec, bo by mě narostly dvě hlavy." Hovadina.

plakát

Zmizelá (2014) 

Už od "Sedm" je Fincher můj best režisér. No... co dodat, bude asi ještě hodně dlouho. Takový ten film, kdy si na konci připadáte, jako by vám někdo ustřelil hlavu. :)

plakát

Pompeje (2014) 

Já nejsem odpůrcem takovýchto demoličních filmů, ale tady to byla nuda jak ******. Nebudu ani zmiňovat lopatoidní rádoby "lovestory na pozadí výbuchu sopky", ale spíše "výrazné" herecké tahouny, včele s "vodnatou hlavou" Emily Browning a "hezounkem" Kit Harington, kdy podobných xichtů máte plno v každém levném plátku pro kamioňáky. Btw. Carrie-Anne Moss za chvíli asi uvidím i v reklamě na seniorské plíny. Blbost.

plakát

Lovci hlav (2011) 

Může mi někdo vysvětlit, proč jsem tak dlouho otálel se shlédnutím tohoto snímku, když mně několik lidí upozorňovalo, jaký je to vynikající film, dle mého gusta? Protkáno překvapivými scénami, syrové, dějově plné, ano, přesně dle mého gusta. PS: Už nikdy nebudu nadávat, když na toaletě najdu jen prázdnou roličku od hajzlpapíru. :)

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Dlouho mi chyběl film, který je protkaný hláškami jako v Pulp Fiction, V Bruggách nebo Poslední skaut. A je úplně fuk, jestli za to může český dabing, nebo originál. Ne Stallone, ne DeNiro, ale právě hlášky, humor, vzájemné napadání a urážení je tím pravým hákem tohoto filmu. A konec? Nejvíc! Konečná scéna pominula, ale ona je tam ještě jedna, likvidační. Já si ani nepamatuji, kdy jsem se v kině naposledy takhle zasmál.