Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (281)

plakát

Coco (2017) 

10x viděl, 10x skoro brečel. Tohle se neokouká ani neoposlouchá. Pixar "využil moment".

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Promiňte mi, ale když srovnám tohle a Sandmana (a to komiksovýho Sandmana miluju), tak prostě 5 hvězd. Zajímavý, nepředvídatelný, kriminální, a hlavně velmi dobře zahraný. Zatím tam nepozoruju žádný ty vynucený tlaky na rovnoprávnost, LGBT a já nevím co ještě, což je na Netflixu skoro zázrak.

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Tak tohle jsem fakt nečekal. Přehledný děj, zajmavé postavy, skvělá animace, perfektní choreografie soubojů a TA KAMERA. BOŽE! Perfektní. A to říkám jako Dotař :)

plakát

Sám doma (1990) 

Na Vánoce dostane tohle dílo přednost před Popelkou, vždy :)

plakát

Boku dake ga inai mači (2016) (seriál) 

5 hvězdami docela šetřím, ale tohle je velmi dobře napsáno, děj je neodhadnutelný a to je dnes taková rarita, že těch 5 hvězd prostě dám.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Pokud někdo zmíní termín "kvalitní francouzská komedie" nevybaví se mi série o četnících, ale toto. Je to decentní, žádné zbytečné přehánění.

plakát

Plán útěku (2013) 

Vyborny dej, neokoukany namet, slusna pointa, dva vynikajici a namakani herci, dostatecne zaporny zaporak, co vic by si divak mohl prat? Arnie nestarne! 9+/10

plakát

Pelíšky (1999) 

Tohle asi nikdo neprekona....

plakát

Gravitace (2013) 

Muzu jen podekovat reziserovi za uchvatnou a strhujici podivanou, u ktere jsem ani nechtel premyslet, co vsechno je a neni mozne, jako nekteri hnidopichove. Pred pul rokem jsem nahodou videl dokument o tom, jak srazka s malym predmetem velikosti sroubku muze byt smrtelna a ze prace mimo lod jsou koncipovane na nezbytne nutnou dobu, protoze skafandr na to staveny neni, kdezto napriklad raketoplan ano. To, ze doslo k nahode, ve ktere trosky mohly bezet po stejne trajektorii akorat s vyssi rychlosti, je uveritelne. Ja s tim problem nemam. Je to scifi film, neni to dokument. Kazdopadne ocenuji, ze Cuaron vytriskal z naruce prazdne slamy pytel zrni. Jiste si projekci zopakuji. Takovy zazitek mi zadny film za posledni dva roky neposkytl. 10/10