Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Do nedavna byl pro me nejlepsi a nejsilnejsi komiksovy film Vrana, ale casy se meni. Proc se mi musi vzdy libit film, jehoz herce uz nikdy nikde neuvidim? Ledgerovo nejlepsi role a nejlepsi film, vrchol kariery. Odesel v nejlepsim a tim si vydobyl svou nesmrtelnost v mem srdci. Dokonaly scenar, silne sceny, uveritelny a velmi promenlivy dej (na superhrdinny komiks). Z kina jsem odchazel pomerne psychicky rozhozen z Ledgerovy postavy Jokera. Neco takoveho jsem nezazil uz leta. Silou filmu se blizil jen treti Bourne.

Vrána

Vrána (1994)

Zde není žádných kompromisů. Alex Proyas umí udělat nádherně temnou atmosféru. Film jsem viděl dříve než komiks. Po přečtení komiksu a opětovném shlédnutí filmu jsem začal film vnímat jiným způsobem...jako bych byl někdo jiný. Představoval jsem si, že bych byl někdy v podobné situaci a sklíčeně jsem Ericovi fandil víc než před přečtením komiksu. Nejlepší komiksová adaptace....i když s rozdílným dějem.

Tři mušketýři

Tři mušketýři (1973)

Vynikajici serm, takovy, jaky nedokaze predvest vetsina dnesnich sermirskych skupin ani z poloviny. Paradni kostymy, vtipne situace, dramaticke momenty. Tenhle film je pro mne nejlepsi ztvarneni Dumasova romanu.

Záskok

Záskok (1997)

Nejlepsi Cimrman, nejlepsi Zaskok. Tak končí naše komédie.....