Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Plivu na váš hrob (2010) 

Právě jsem to dokoukal a napadá mě pouze: Hustomatroš, mazec nářez !!!! . Z recenzí jsem věděl do čeho jdu, ale takovou palbu jsem fakt nečekal. Začátek klasická seznamovačka s krásnou hrdinkou, pak celkem drsný psycho na více dob a grandiózní druhá půlka filmu. Po dlouhý době jsem se musel držet, abych při některých scénách neotočil hlavu pryč. Příběh je obyč vracečka, tys mi ublížil, já tobě ublížím víc ...mnohem, mnohem víc a bude to sakra bolet. Slečna je opravdu vynalézavá. Juchůúúúú, tu druhou půlku si jdu dát ještě jednou.

plakát

Na dně oceánu (2001) (TV film) 

Nudný průměr, zabil jsem tím dopoledne u bedny.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Neskutečnej mazec, kultovní hlášky, který absurditě dávají naprosto nový rozměr. Jeden z mála filmů, jenž jsem viděl minimálně 10x a stále nacházím něco nového. Ve scéně v bytě, kde se Vincovi a Julesovi "božím zásahem" vyhnou kulky od magora co se vyřítí z koupelny, jsou již před výstřelem díry ve zdi. Po tom, co nebožák vystřílí celý zásobník a netrefí se, je prostřih a díry jsou stále stejné, pak ho oba borci roztřílej na sračky a po dalším prostřihu už díry vypadají jinak.

plakát

Lepší už to nebude (1997) 

Herecký koncert Jacka Nicholsona a Helen Hunt. Takhle nahlas jsem se dlouho nenasmál, Nicholson je prostě špička.

plakát

V podezření (1991) 

Hodně dobrý thriller. Děj průměrná detektivka, čtvrtou hvězdičku dávám za konec filmu. Perfektní gradace a rozuzlení.

plakát

Chata v horách (2012) 

Evil dead 4, aneb proč se nám to vlastně děje. Někomu se to asi bude zdát vykradený, ale já si to sakra užil. Vyvražďovačky excelentní, a druhá dějová linie dává klasice uplně jiný rozměr. Roštěnka líbající se s vycpanou hlavou vlka mě uplně odvařila, ty feromony mají něco do sebe :). A finální masakr je přímo lahůdka. Doporučuju 90%

plakát

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012) 

Absolvoval jsem včera ve 3D - (zbytečnost). Komiksy s Asterixem miluju a tohle s nimi nemá nic společného. Nepříjemní herci, kterým se to co hrají nedá uvěřit, a zoufalý dabing. Ani Deparieu jako by nevěřil tomu co hraje a bylo to vidět. Příběh bez nějakého pořádného děje, překombinovaná, nudná a hlavně zbytečná zápletka se sudem elixíru, když nakonec celou Caesarovu army zvládne Obelix sám, takže k čemu to? Navíc to celý trvá nepříjemně dlouho. Kdyby to mělo 60 minut, bylo by to pořád ještě moc dlouhý. Hvězdičku za pár povedených scén, kterým jsem se zasmál.

plakát

Železný Schwarzenegger (1977) 

Klobouk dolu před Arnoldem i všema co ve snímku vystupují. Takhle se vypracovat, jsou roky každodenní dřiny a bolesti v posilovně. Ale jak říká Árny, je to jeden nepřetržitý orgasmus.

plakát

Red (2010) 

Čistých 80%, banda vysloužilejch staříků mě bavila od začátku do konce. Kouzelnej je Malkovich s prasátkem v hangáru, dokuď mu nerozpáral pupík.

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

No po zkušenostech s předchozímy díly jsem nečekal žádný zázrak, ale i tak jsem byl zklamán. Vizuelně super, soundtrack taky ušel. Co se týče příběhu, čekal jsem alespoň něco, ale nic tam není. Scény naházený bez ladu a skladu na sebe, bez logiky, nový postavy plochý jak hrudník hlavní hrdinky a k ničemu - vlastně dobrý akorát na sežrání monstrem vykradeným z PC hry. A když už jsem u toho vykrádání, Anderson si mohl odpustit tak očividně zkopírovat Cameronovy vetřelce. Ta část s nalezenou dívenkou, co ji Milla " Ripleyová" nalezne schovanou, pak tahá ssebou, potom ztratí a zase hrdinně zachrání z kokonu je fakt ubohá a zbytečná. 30%