Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Počátek

Počátek (2010)

Neustále mě udivuje, že Christopher Nolan i v tom neuvěřitelném návalu nových filmů vždy dokáže přijít s něčím originálním a jedinečným. Počátek je jednoduše dokonalost sama. Nebojím se prohlásit, že Inception je nejlepší film, co jsem zatím viděla.

Warrior

Warrior (2011)

Sportovní filmy málokdy něčím překvapí, dějem a některými typickými scénami se v podstatě pořád opakují, a Warrior stejně tak. Nepřináší nic, co bysme už neviděli, ale možná že právě tím je tak jedinečný-jako by se skládal z různých sportovních filmů a tím vytvořil film nový a podle mě naprosto skvělý! Ví přesně kam mířit- na dojemný příběh dvou bratrů a jejich otce, kteří se znovu sejdou na nečekaném místě a každým dalším kolem se nejen přibližují výhře, ale i jeden druhému. Na mě to teda fungovalo, Hardy, Edgerton i Nolte si mě naprosto získali. Pro tyhle filmy mám zkrátka slabost.

Penelope

Penelope (2006)

Zkrátka srdeční záležitost ♥

Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka (2010)

Konečně po dlouhé době Jak vycvičit draka navrací kouzlo animovaným příběhům! Originální prostředí i děj, skvělé zpracování, tenhle film jsem si zamilovala hned po prvním shlédnutí a řadím ho na samou špičku všech animáků.

Osudový dotek

Osudový dotek (2004)

Originální děj, i když zahrávat si ve filmech s časem se někdy moc nevyplácí, Osudový dotek to zvlád na jedničku. Zezačátku trochu pomalejší a zmatenější rozjezd, ale postupně film nabíral tempo a vygradoval koncem, který mě opravdu dostal. Film mě bavil a konec nezklamal-zasloužený plný počet ;)

Hačikó - příběh psa

Hačikó - příběh psa (2009)

Nemám slov! Nenápadný snímek, který nehraje na spoustu efektů, ale na jednoduchý, zezačátku vtipný ale hlavně neuvěřitelně dojemný příběh!

Bláznivá, zatracená láska

Bláznivá, zatracená láska (2011)

Crazy stupid love nenabídne víc než průměrná romantická komedie, nemá žádné extra eso v rukávu ani žádný jiný důvod proč by měl být lepší než ostatní. Přesto ho řadím mezi nejoblíbenější ve svém žánru a jeden z nejoblíbenějších vůbec. Těžko říct jeden důvod, proč zrovna Crazy stupid love, ale je to film, který si pustim kdykoliv a ráda a vždycky mi zvedne náladu. Možná za to trochu může Ryan Gosling nebo Emma Stone :)

X-Men: První třída

X-Men: První třída (2011)

Natočit další x-meny, ještě když očekávání bylo tak velké, nebylo jednoduché. Matthew Vaughn to zvládnul se vší parádou. Skvělý střih, hudba která perfektně pasovala, výborně vybraní herci a děj, který šlapal. Přesto bych filmu trošku vytkla začátek, který byl zmatenější, jak rozehrával více příbehů najednou a dále možná zbytečně moc nových postav, kterými nebyl bohužel čas se nějak více zabývat. I tak ale bez váhání dávám nejvyšší hodnocení.

Ovládací panel
9 bodů