Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (77)

Rychle a zběsile 9

Rychle a zběsile 9 (2021)

Premiéra filmu měla proběhnout 22. května 2020, avšak kvůli epidemii koronaviru byla přesunuta na 25. června 2021.

Arrow

Arrow (2012) (seriál)

Po zrušení seriálu Constantine (od r. 2014)se jej fanoušci snažili obnovit, dokonce se přimluvil i hlavní herec seriálu Arrow Stephen Amell (Oliver Queen), nakonec v srpnu 2015 potvrdil hlavní herec seriálu Constantine Matt Ryan na svém profilu na twitteru, že bude v Arrow ve čtvrté řadě účinkovat jako hostující herec, který si zopakuje svou roli Johna Constantinea,

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)

Kvůli roli Wonder Woman musela herečka Gal Gadot intenzivně posilovat a trénovat bojová umění a šerm. Ben Affleck kvůli roli Batmana 14 měsíců cvičil a nabral 15 kilo svalové hmoty. Henry Cavill (Superman) pro tento film nabral dvojnásobné množství svalové hmoty, než pro Muže z oceli (2013). Jeho trenér řekl, že to bylo možné, protože Henry poctivě cvičil i v přestávce mezi natáčením filmů.

Agenti S.H.I.E.L.D.

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál)

Devatenáctá epizoda 2. série "The Dirty Half Dozen" předchází snímku Avengers: Age of Ultron (2015). V tomto díle Coulsonův (Clark Gregg) tým pronikl do jedné ze základen HYDRY, kde získal informace o Struckerově základně v Sokovii, kde prováděl experimenty s Lokiho žezlem a mimo jiné také našel doktora Lista, kolegu Wolfganga von Struckera (Thomas Kretschmann), kterého jsme již viděli v mezititulkové scéně snímku Captain America: Návrat prvního Avengera (2014), kde Strucker (Thomas Kretschmann) a List (Henry Goodman) prováděli pokusy na Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Quicksilverovi (Aaron Taylor-Johnson) v jedné ze skrýší HYDRY. Coulson pak informace ze základny HYDRY poslal Marii Hillové (Cobie Smulders), která tyto informace předala týmu Avengers, aby zatkli Struckera a skoncovali s HYDROU.

Rychle a zběsile 7

Rychle a zběsile 7 (2015)

Na konci filmu se objeví sestřih všech scén Briana O'Connera (Paula Walkera) z celé série Rychle a zběsile jako pocta zesnulému herci.

Rychle a zběsile 7

Rychle a zběsile 7 (2015)

Jordana Brewster (Mia Toretto) musela své scény natočit až ke konci natáčení, jelikož v té době také spolupracovala na seriálu Dallas (od r. 2012). V rozhovoru uvedla, že natáčení nesla velmi těžce, jelikož většina jejích scén měla být s jejím filmovým přítelem Brianem O'Connerem, jehož představitel Paul Walker zemřel 30. 11. 2013, takže záběry s Brianem musela natočit buď s Walkerovými mladšími bratry Codym a Calebem, sama s digitálně vloženým Brianem do scény nebo pomocí záběrů z předchozích dílů Rychle a zběsile.

Flash

Flash (2014) (seriál)

Mark Hamill, který hrál původního zločince Trickstera Jamese Jesseho v seriálu The Flash (od r. 1990), si v tomto seriálu svou roli zopakuje. Dokonce James Jesse zde odhalí Axelu Walkerovi (Devon Graye), druhému Tricksterovi, že je jeho otec, čímž cituje hlášku Dartha Vadera: "I am your father.", kterou řekl svému synovi Lukeovi Skywalkerovi, jehož hrál ve Star Wars právě Mark Hamill.

Arrow

Arrow (2012) (seriál)

Liam Neeson projevil zájem zopakovat si roli Ra's al Ghula v seriálu, a přestože televizní stanice CW za ním přišla s nabídkou na roli, kvůli plnému diáři herec nebyl dostupný. Místo něj tedy obsadili do role australského herce Matta Nableho.

Constantine

Constantine (2014) (seriál)

Původně se měla postava Liv Aberdine (Lucy Griffiths) objevit nadále v hlavní ženské roli v seriálu, ale scénáristé se rozhodli postavu vyškrtnout a vyměnit do hlavní role pasovat jinou ženskou postavu - Zed (Angélica Celaya), protože chtěli zápletku seriálu vést do trochu jiného směru. Liv se tak objevila pouze v pilotním díle.

Reklama