Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (24)

plakát

F1: Touha po vítězství - Série 5 (2023) (série) 

Už mě ten styl formátu nebaví. Každý závod vidět z jiného úhlu 10x, není už prostě zábava. Kdyby to mělo formát co se prostě za sezónu stalo nejzajímavějšího, plus něco ze zákulisí, tak by to bylo mnohem lepší.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 1 (2022) (série) odpad!

To je takový problém okopírovat americkou předlohu? To je opravdu tak těžké? Proč musíme koukat na 2,5 hodinové díly, kde se točí neskutečná vata. Půlhodinový souboj o individuální imunitu, kde to potom další půl hodinu probírají? Bože proč? Vždyť jsme to právě všechno viděli v té zdlouhavé půl hodině. Opravdu by stačilo převzít koncept z Ameriky a máte vymalováno na kvalitní produkt, ale takto kde se to snažíte celé natahovat to nikoho po půl hodině ani nezajímá. Viděl jsem jeden díl a bohatě stačilo. Americké série jsem viděl všechny a byli skvělé.

plakát

Krotitelé duchů: Odkaz (2021) odpad!

Film pro děti. První polovina filmu neskutečně natažená, když to ale dojde do druhé půle, tak v té se vlastně nestane taky skoro nic za co by film stál a najednou zjistíte, že je konec.

plakát

Zaklínač - Série 2 (2021) (série) 

Tak tohle se hodně nepovedlo. Měli se držet knižní předlohy, která je skvělá. Jediné co za to stojí je Cavill jako Zaklínač, který roli hraje neskutečně. Jedinou hvězdu dávám 2 sérii za první díl, který je za mě skvěle natočený i když se  opět z velké části nedrží knižní předlohy.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) odpad!

Nic horšího jsem letos neviděl. Řekněte si schválně všichni co vám z toho filmu utkvělo po hodině v hlavě? Na nic z toho nebudete vzpomínat a říkat si.. ahh

plakát

Ad Astra (2019) odpad!

Po 50 minutách jsme opustili sál a to se mě zatím stalo po druhé v životě. Film úplně o ničem, nulový příběh který nemá absolutně šanci vás vtáhnout do děje. Hudba hrozně špatně zvolená, takže nedodá ani emoce k té hrozně nudné vatě kterou nám nabídli. Neviděl jsem jediný důvod film dokoukat dokonce.