Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (395)

plakát

Hra pro jednoho (2012) 

Zase mafiáni, zase dva zabijáci, zase pocit viny a tradiční family drama s mrtvým bratrem.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2003) 

Stále se opakující scénář, kdy s manželkou tipujeme, kdo dřív zemře a jak se film bude vyvíjet, manželka vzdy vyhraje. Standardní teenagerovská vyvražďovačka se šílenou zrůdou. Ale bavilo mě to.

plakát

Sopka (1997) 

Stará dobrá poctivá práce. Triky na vysoké úrovni, dobrý otec, jeho opravdu hloupá dcera (láva se valí a ona se neběží schovat), na rozdíl od typických amerických velkofilmů zde cítíme mnohem méně patosu a přehnaného vlastenectví. Asi jsem viděla až moc katastrofických filmů, protože tohle mi nepřipadá jako úplná katastrofa.

plakát

Inkvizitor (2005) 

Filmů, kde se zachraňuje dívka, do které pumpujou drogy hlava nehlava, je dost. Tenhle nepatří k těm nejhorším. Ale nebylo nějak málo mrtvol na Lundgrena?

plakát

Prokletí (2008) 

Je zajímavé, jak takoví pokrytecky věřící připouštějí macechu, která má nemanželský poměr,holka nestydatě chodí v minišortkách a tričku na ramínka, ale jak se děvče sejde s klukem, už ji běží vymítat. Užijte si béčkovou atmosféru, je to fajn.

plakát

Wyvern (2009) (TV film) 

Pozor spoiler!: "Cože, hnízdo!?". To nejspíš mluví za vše. Počítačový drak terorizuje město, je tam pořád jasně vidět a to je plus, ale zas efekty nic moc! Samozvaný zachránce se pořád ptá, jestli jsou všichni v pořádku, místní blázen není jeden, ale tři. Krasavice, šerif, doktor a přistěhovalec slibují klasické zobrazení života osamělého města. Anketa: Zůstane či odjede samozvaný ochránce ze samoty u lesa?

plakát

7 pod nulou (2012) 

Od začátku až do konce se nic neděje. Nebylo to trapný, scénář ušel, režie taky, ale žádný příběh, takový je každý strašidelný dům.

plakát

Zóna smrti (2005) 

Líbí se mi myšlenka, že policajti vzali zakon do vlastních rukou, to bysme na pár zločinců na svobodě tady potřebovali taky. Hezký střih, hezká hudba, hezké citové výlevy - skoro furt!, skvělý konec. Mimochodem, co je na tom noir?

plakát

40 dnů a nocí (2012) 

Apokalyptická potopa. Opis 2012. Na takovýhle typ filmů se scénář celkem povedl. Pořád se něco dělo. Efekty byly smutné, ale zase často. Co byla hrůza, tak kulisy, rekvizity a plastové zbraně. Je to béčko jak vyšité, ale určitě ne céčko.

plakát

Teror (1997) 

Myslím, že Charlie Sheen se role zhostil dokonale. Je to film z roku 97, když jsem to tehdy viděla, měla jsem nervy kýblu. Dneska ten film uz působí úplně jinak. Po Šestém smyslu a Ti druzí už mě máloco překvapí nebo vyvolá napětí. Užijte si atmosféru totálního vyčerpání z práce, když vás furt někdo ruší.