Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (68)

plakát

Marvels (2023) odpad!

No tvl to byla kravina. Marvel šel s těmi filmy hodně do háje. Tohle bylo snad ještě horší než poslední Ant-man. Musel sem si to pustit na vícekrát, v kuse bych to nedal. Jednička byla celkem slušný průměr ale tohle byla vážně blbost.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Jako celek je poslední film dceu urcitě slabší než první Aquaman. Na druhou stranu se mi zde líbí některé momenty více. A to zejména souboje s Black Mantou. V porovnání s jinými letošními filmy ze stáje DC nebo s konkurenčním Marvelem je to fajn film. Není to tak dobré jako první díl ale nic lepšího ze světa comicsu jsem letos neviděl. Navíc, když vezmu v úvahu ty slabé recenze a to co tomuto filmu předcházelo, jsem rád, že to dopadlo alespoň takto.

plakát

Loki (2021) (seriál) odpad!

Absolutně nechápu tak vysoké hodnocení zde na csfd.  Vydržel jsem to do 4 dílu.  Tak nudný seriál už sem dlouho neviděl.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Tak nevím, ani třetí strážci mě nenadchli. Trochu mě až zaráží tak vysoké hodnocení. Ta parta by mohla mít celkem slušný potenciál. Ale je to furt stejné. Kdyby se Gunn více držel předlohy a neoslabil například Draxe, který je v komiksech 5 krát silnější, nebo kdyby trochu ubral na té přeplácanosti postav, barev atd. Možná by udělal líp. No ještě, že sem nešel do kina. Jestli podobně bude dělat Supermana tak podle mě DCU spasením nebude.

plakát

Flash (2023) 

Na film jsem se hrozně těšil, jednak protože Flash je s Batmanem moje nejoblíbenější komiksová postava a jednak protože jsem věděl, že to je jeden z posledních DCEU filmů. Z další vize DCU Jamese Gunna odvázaný nejsem. Film nenudil, pořád se tam něco děje, Miller zvládá roli dobře, Keaton si to vyloženě užívá. Nostalgie za SnyderVerse je tam také znát. Za mě se film povedl ikdyž to bylo trochu jiné než v co sem doufal.

plakát

Shazam! Hněv bohů (2023) 

Musím uznat, že to bylo o bod lepší než první díl. Ve srovnání s comicsovými filmy DC i Marvelu poslední dekády tohle byla fajn oddychovka. Ten drak byl celkem cool , mnohem lepší než hříchy z jedničky. Také záporačky byli znatelně zajímavější než Strongův Sivana. Nebyla to žádná pecka to ne ale nenudil sem se.

plakát

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) 

Po druhém shlédnutí musím hvězdu ubrat. Film je zbytečně dlouhý a  když už vlastně víte jak to dopadne, tak je i nesmírně nudný. Pořád je to lepší než jednička,  ta mě neoslovila vůbec.

plakát

Black Adam (2022) 

Ve srovnání s posledním Thorem, který byl místy až trapný, tady mi snad vadila jen trochu kvalita efektů. Je to dost dlouhý ale zase jsem se nenudil. Kvalit Aquamana nebo Man of steel to nedosahuje. Spíše bych to přirovnal k Shazamovi. 3 hvězdy si to zaslouží.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Nemůžu si pomoct ale za mne je to o stupeň horší a možná i o dva než trojka a určitě o dva než dvojka. Myslím, že ta snaha režiséra o to aby byl film vtipný se trochu vymkla kontrole a místy to bylo i trapné. Bale byl jako záporák možná lepší a zajímavější než samotný Thor. Zklamání to teda bylo.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Tu postavu nemám rád ale tento film byl pro mne snesitelnější právě díky ostatním postavám. Takže jedna hvězda za Wandu a jedna za tu legii ( teď nevím jak se jmenuje :).