Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (68)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Nemůžu si pomoct, ale tohle zpracování se mi zamlouvá víc,než první díl předešlé triologie.Proto musim 2 hvězdy přidat.Doufám,že dvojka bude stejně dobrá nebo ještě lepší.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Nechápu tak nízké hodnocení ,Jamie Foxx zahrál elektra fakt dobře vizuální efekty taky byly good,sice se mi jednička líbila malinko víc ale i tak se mi Amazing Spider-Man líbí víc než původní triologie o pavoučím muži.Za mě 4 hvězdy....

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Jako celek je poslední film dceu urcitě slabší než první Aquaman. Na druhou stranu se mi zde líbí některé momenty více. A to zejména souboje s Black Mantou. V porovnání s jinými letošními filmy ze stáje DC nebo s konkurenčním Marvelem je to fajn film. Není to tak dobré jako první díl ale nic lepšího ze světa comicsu jsem letos neviděl. Navíc, když vezmu v úvahu ty slabé recenze a to co tomuto filmu předcházelo, jsem rád, že to dopadlo alespoň takto.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Druhý nejlepší comicsový seroš poslední doby.Společně s Flashem je to best of...

plakát

Avengers (2012) 

Byl sem na tom v kině,a přiznávám byl sem trochu skeptický.Bál sem se,co z toho vznikne.Ono spojit několik postav ze světa Marvelu a stvořit dobrej film to je fakt umění.No rozhodně musim říct,že sem byl velice příjemně překvapen,jak se s tím tvůrci poprali.Fakt super...............

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Tak mám kino za sebou a dopředu se omlouvám lidem, kterým se film líbil ale já moc chválit nebudu...... Takové zklamání z filmu jsem nezažil už hodně dlouho. Co to jako mělo být? To mělo být to velkolepé finále? To na co se tak netrpělivě čekalo? Nezlobte se na mě ale tolik sem ještě v kině netrpěl. Minimálně hodina filmu byla totálně uspávací až sem furt neustále jen koukal na hodinky. Jako jo občas se našlo i místo kdy sem se zasmál ale když je to v intervalech dlouhých jako nekonečná tma, není to až taková záchrana. Navíc to cestování časem postrádalo kolikrát logiku. Ikdyž je zase fajn, že to zrekapitulovalo celou éru Marvel filmů, jo dobře trocha té nostalgie ale prostě jako dost nudným tempem. No a ten Thor... Proč prohoboha z jednoho z nejmocnějších filmových Avengerů udělali takového blba? To nebylo ani vtipný. Nelíbil se mi ani Cap. s kladivem což mi přišlo zbytečné. A myslím, že kdyby tam nebyla C. Marvel, že by se také nic nestalo. Vlastně zbytečná postava. Plus snad vidím v té závěrečné bitvě, která sice nebyla kdovíjak mega na to, že to bylo finále ale po ubijejicim dlouhém úvodu to byla alespoň změna. A smrt Tonyho byla alespoň dobře udělaná a když sem nemohl mít z filmu radost tak alespoň upřímně sem pocítil i smutek na pár vteřin. No možná bych po druhé projekci bez zbytečného očekávání hodnotil jinak ale takto je to za mne obrovské zklamání, až sem musel přehodnotit názor na Age of Ultron. Který sem považoval, po pěkné jedničce , za odpad. Toto je po oblíbeném Infinity war jen zklamání. Ani nemám ten film chuť vidět znova. Možná bych některé věci přehodnotil ale nechci ten úmorný maraton minimálně půl roku opakovat.

plakát

Batman (2022) 

Asi takhle od filmu sem původně nic nečekal a vlastně to byl první Batman na který jsem se netěšil jak malý Jarda. Přiznávám sem veliký fanda Batfflacka a když sem se dozvěděl, že Reeves vybral Patinsona jakožto herce, kterého já fakt nemusím, byl jsem hrozně naštvaný. Když sem viděl první trailery, říkal sem si, že bych mohl dát filmu šanci. Věřil jsem, že pokud to bude dobrý film bude to hlavně zásluhou režiséra a týmu okolo. No a výsledek dopadl přesně tak. Film je dobrý. Režisér odvedl skvělou práci: děj, atmosféra, prostředí, vše fungovalo. Bohužel v Patinsonovi prostě nevidím filantropa, který má fyzičku na hranici lidských možností. Takže za mě prostě dobrý film ale to je vše. Affleck, Bale, Keaton pro mě budou vždy lepší Batmani.

plakát

Batman začíná (2005) 

Když sem to viděl poprvé,měl sem hroznou radost,že konečně vidím film,o postavě ze světa DC,který je fakt bomba.

plakát

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020) 

Tak mám kino za sebou a musím říct, že to bylo lepší než sem čekal. Nebyla to nuda, akce dobrá. Bylo to spíše pro ženský ale tak to byla asi cílová skupina. Za mě to byla menší nuda než každý druhý film od Marvelu. A dokonce bych řekl, že je to i lepší než Sebevražedný oddíl. Je to takový zvláštní film a spoustě lidí to nesedne. (nepočítám zatvrzelý Marvel fans). Ale za mě dobrý.

plakát

Black Adam (2022) 

Ve srovnání s posledním Thorem, který byl místy až trapný, tady mi snad vadila jen trochu kvalita efektů. Je to dost dlouhý ale zase jsem se nenudil. Kvalit Aquamana nebo Man of steel to nedosahuje. Spíše bych to přirovnal k Shazamovi. 3 hvězdy si to zaslouží.