Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (79)

plakát

Mučedníci (2008) 

Naprosto fenomenální masakr, který nemá obdoby. Brutalita v úžasném artovém stylu.

plakát

Ruka v rukávu (2014) 

Záměrně špatný romantický film/parodie.  Jen nevím jestli se záměr úplně povedl, občas jsem se zasmál ale asi jsem úplně nebyl s režisérem a herci na stejné vlně, ačkoliv některé vtípky byly povedené.

plakát

Casshern: První samuraj nového věku (2004) 

Teoreticky je tam všechno správně japonsky přepálené, ale bohužel pro mě za hranicí kýče a vůbec mi to nesedlo. Utrpení to sledovat. Třeba někdy příště.

plakát

Death Race 2000 (1975) 

Ujetej masakr, který dokresluje výborný český dabing. Hláška "U Chryslera" zlidověla takřka přes večer. Mladý Sly v ujeté roli Joea "Kulometa" a David Carradine aka neporazitelný jezdec Frankenstein. :-D Kouzelné sedmdesátky!

plakát

Halloween 4: Návrat Michaela Myerse (1988) 

Chvílemi opravdu napínavé, Danielle Harris na svých jedenáct let hodně přesvědčivá, vlastně to nebylo špatný, ale docela mě zklamaly ty mordy, gore skoro nula, v tomhle případě by více bylo více :-) plus teda jedna obří scénaristická nedomyšlenost.. ale vzato kolem a kolem průměr.

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Odpad nebo pět. Jsem si vědom, že je to absolutní amatérská hovadina ale ten film je strašná prdel a některé scény jen tak z hlavy nevymažu!!!

plakát

Co ste hasiči (2021) (seriál) odpad!

Po delší době jsem se vystavil mučení televizní produkce TV Hovna a jako vždy jsem se ujistil  že o nic nepřicházím. Strašný hovno!!

plakát

Infinity Pool (2023) 

Nepříjemnej, psychedelickej a surreální film se zvláštním vyprávěním (dýchl na mě i Lynch, je také poznat, že máme co do činění s Cronenbergem), po kterém mi ještě nějakou dobu nebylo dobře po těle. Zdejší hodnocení celkem chápu, tohle nesedne každému. Sám si nejsem jistý, zda se mi to líbilo nebo ne. Mia Goth je strašidelná a některý výjevy z hlavy budu dostávat nějakou dobu.

plakát

Eliminátor (1986) 

Neskutečně zábavný béčko z osmdesátek se vším co k tomu patří. Mandroid, grázlík dobrodruh, krásná vědkyně a asijský kopačenko. K tomu synťáková dramatická hudba a ujetej záporák. Pokud vám tohle něco říká, je to film přesně pro vás! :-)