Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Zjizvená tvář (1983) 

U tohohle filmu jsem si připadal jako v pekle. Scénář je průměrný, vše ostatní je dobré. 90%

plakát

Jak vytrhnout velrybě stoličku (1977) (TV film) 

Výborná komedie, kterou jsem dokoukal úpně celou. Roztomiloučký Vašek se v tomto filmu "představí" jako nejlepší dětský herec Československa, čímž vůbec nechci snižovat úroveň ostatních herců. Scénář vypadá jako scénář pro komedii, výborně. 100%

plakát

Epizody (2011) (seriál) 

Zatím mám shlédnutou první řadu. Takže... Zoufalé/nevtipné vtipy, které obsahují slovo "fuck". 1. trapné... Jednoduchý námět a tragické scénáře. 2. zoufalé... Šéf televizní stanice Merc Lapidus š*** s blondýnkou. 3. nechutné... 1. řada - 45%

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Top Gear se nemusí líbit lidem, co se nezajímají o auta. Já jsem se o autech kdysi taky vůbec nezajímal, ale když jsem viděl jeden díl, zaujalo mě to. Připadalo mi to vtipné, zajímavé a bylo to prostě o autech. Dávám 95%, za stašně dlouhé díly, jinak bych dal rozhoddně 100%.

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

Bezkonkurenční pořad, který dokázal zabrat celé mé "srdce pro reality-show". Mark Burnett kdysi viděl film Pán Much a podle něho tento pořad stvořil. Úžasně to zpracoval a díky němu vznikla taková "nádhera", která je doslova nepřekonatelná. Jak už tu padlo, v každé sérii si najdeme aspoň jednoho hráče, kterému chceme fandit a od té chvíle je pořad neskutečně napínavý (doslova manipulativní) a ve vaší mysli začíná vznikat jakási paranoia. Výzvy jsou hezky postavené a pokud jsou aspoň trochu akční, pořad vás už musí chytit za srdce... 80%

plakát

Fakulta (1998) 

Rozhodně jeden z těch lepších teen hororů. Tento film jsem objevil díky Zeckovi, který tento film považuje za nejlepší horor, což si nemyslím. Fakulta je ale nejlepší komedií, kterou jsem viděl, což ale také nemá být. Rodriguez tento film lépe natočit ani nemohl, protože tohle je hororový skvost. To napětí od začátku ve mně probudilo "hororového ničetele", který mě vevnitř "dostal". Co se týče hlavní postavý Zeka Tylera, tehdy jsem nechápal, proč v něm Zeck vidí tak skvělého člověka nebo co si takového, ale když jsem ho viděl, víte co se stalo? Zeke mě svou zábavností, silou a charismem natolik zaujal, že v mé hlavě konkuroval mému nynějšímu vzoru. Ještě, že jsem mu nepodlehl. Role Zeka je prostě dokonale ztvárněna a Josh Hartnett jí zahrál geniálně a neznám nikoho, kdo by Zeka zahrál lépe. Eljah Wood taky stojí za řeč. Co mi zabránilo přidat si Fakultu do oblíbených? Já, hláškař: "Blbec Casey (ne Wood) zabil příšeru, podobající se chobotnici ztvořenou z popelnice. Proč ne Zeke? Můj hrdina Zeke? Děláš si srandu, ty vřísko-scénaristo? To je nejhorší konec, který jsem kdy viděl. Ani Scary Movie není takhle nepropadl, díky svému konci." Hrůza, dal bych 75%, kdyby ten zas˙˙ scénarista nenapsal takovou sr˙˙. Ale za Rodriguezovu výbornou práci a hereckému výkona Hartnetta dávám ještě celých 70%.

plakát

Smrtonosná past (1988) 

Kdysi jsem chtěl projevit svoji lásku k akčním filmům, ale tehdy jsem neznal žádný pořádný akční film. Pustil jsem telku a vidím Willise z Pulp Fiction, tak jsem si řekl, teď možná zachrání dalšího zmr˙˙ mafiána. Film jsem po půl hoďce chtěl vypnout, protože ten "ne-děj ve filmu" byl otřesný. Naštěstí před vypnutím začla ta zas˙˙ reklama, a tak jsem bezdůvodně počkal, protože jsem si myslel, že je to "Buddhovo znamení" a že televizi nemám v žádném případě vypnout, dokud neskončí tato tehdejší sr˙˙. Film pokračoval a nezklamal. To napětí ve filmu mě vevnitř nějak "probudilo". Po skončení tohoto skvostu jsem nemohl spát a musel jsem na Bruce pořád myslet a myslet. Podlehl jsem svému tvrdohlavství a začal shánět informace o filmu. To mluví samo za sebe (Já, hláškař: "Na otázku CO BYLO PRVNÍ, VEJCE NEBO SLEPICE se mi v hlavě točila myšlenka nestvořila kinematografie Smrtonosnou past?") Hloupost.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Začnu klasikou ZKRÁTKA. Zkrátka film, který Tarantino posr˙˙ zlatým h˙˙. Film, který se mi vybaví v hlavě, když se řekne film. Film, který mě donutil udělat si účet na této databázi.

plakát

Úsvit mrtvých (2004) 

Jelikož jsem fanouškem hororů (Já, hláškař: "Nejsem".), řekl jsem si: "Nemůžu nemít tento film v oblíbených". Představte si, že mohl, ale podlehl jsem svému egu a supersobectví (To nepochopíte, více podrobností v ČSFD deníčku.), tak jsem si film znovu odebral z topky. Takže..., nebudu odbočovat od filmu, film má tolik geniálně zpracovaných scén, že by se i dokonce opravdoví zombie přestali pokoušet zabít Mr. Enšpígla a na 2 hodiny by čuměli na tento hororový film, který si zaslouží Oscara. Vykašlete se na Zombieland a Resident Evil, tohle je "zombie-party". (Já, hláškař: "Vy se na tyto filmy vykašlete, já je mám v topce".)