Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Horor
  • Akční

Recenze (250)

plakát

Samuraj (2003) 

Naprosto skvělý oddechový film a zároveň i pocta samurajským filmům. Hlavní silnou zbraní není samurajský meč, ale pohodový, milý a přitom nebezpečný Kitano, vizuál a především skvělá choreografie soubojů. Hudební vložky z klasického dění života (okopávání, bahno, stavba) jsou také dokonalé, jen mě příšerně iritovalo to stepování alá Michael Flatley (Lord of the Dance) na konci. Beru ho ale ovšem jako takový "milý" bonus, který vlastně k filmu vůbec nepatří, takže hodnocení je stejně takové, jaké má být.

plakát

Jižní Pacifik (2001) (TV film) 

Zpočátku mě zajímalo, zda-li je to válečný, romantický film či muzikál. Hudba překvapivě dobrá, evokující staré dobré muzikály a typická romantika (linka s poručíkem se mi líbila daleko víc). Ovšem zbytečně roztahané, místy až neuvěřitelně nudné a to tento film, který měl rozhodně navíc, shazuje do typických odpadových vod (rour). ...

plakát

Sexuální praktiky pozemšťanů (1999) 

Tohle je zatraceně perfektní nářez, chtěl bych to jednou vidět v originále, protože komentář Vladimíra Čecha je naprosto odrovnávající. Rád se podívám ještě 100x. Vřele K TV doporučuji!

plakát

Policajt v Beverly Hills III (1994) 

Jak tak pročítám ty komentáře, zjevně nejsem sám komu se líbí hláška : "Vypněte sakra tu muziku!" :-D

plakát

Taková normální holka (1999) 

Je to marný, je to marný, je to marný. Co bych k tomu více napsal než - oblíbená guilty pleasure :-)

plakát

Mé jméno je Nikdo (1973) 

Výborný oddechový western, kterému určitě vévodí dva hlavní protagonisté a především tedy Terence Hill. Musím také pochválit kameru i hudební složku - to bylo naprosto impozantní.

plakát

První dáma country music (1980) 

Nemám country music rád, ale tento film je opravdu pěkná, příjemná záležitost. K dokonalosti mu chybí malinký kousek ...

plakát

Jack Black: Spider-Man (2002) (TV film) 

Jack Black je prostě šílenec, Gellar sexy kost a efekty na úrovni. Dobře řemeslně vyvedená parodie na dobře řemeslně odvedený originál :)

plakát

Prosíme přetočte (2008) 

Pojem "švédování" se pomalu, ale jistě stává kultem všech filmových i nefilmových fanoušků. Nápad tohoto filmu je opravdu originální, avšak dal by se využít určitě ještě lépe. Samotné švédování, či přetáčení je nesmírně zábavné, trochu na hranici trapnosti, ale přesto je to k popukání. Jack Black je bezpochyby vynikající. Tento film je nejen zábavný, ale také příjemně melancholický a uklidňující. Ty staré VHSky přecijen měly něco do sebe. Na konci jsem se přiblble usmíval a chtěl, aby to ještě nekončilo ... A pokud vám nestačilo těch pár minut švédování slavných filmů hlavními hrdiny, můžete nalézt na serveru YouTube pod nálepkou "sweded" dalších takto přetočených filmů od fanoušků a příznivců tohoto kultu. :)

plakát

Klub sráčů (2000) 

Celý film je jedna velká parodie, která ovšem není prvoplánová. Z toho důvodu rozděluje diváky na negativní a pozitivní vnímání tohoto dílka. S odstupem času si uvědomuji, jak je tento film v některých případech hodně pravdivý co se týče schválně přehnaného chování teenagerů. Film je to vlastně poučný a je takovým varováním pro rodiče - co Vám dnes z toho malého, milého kloučka v dnešní době vyroste. Ano, je to nehorázná sračka, ale s odstupem času a po třetím shlédnutí jsem prozřel a poznal, že se za tímto retardovaným filmem skrývá i něco jiného. A já se v tu chvíli bavil přímo královsky a vysmíval se hlavním protagonistům a vlastně všem. A ještě něco - trance hudba mi nic neříká, avšak v tomhle filmu je skvělá.