Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Romantický

Recenze (24)

plakát

Mimoni (2015) 

Nejlepší, co jsem za poslední dobu viděla. Brečela jsem smíchy od prvních vteřin až do konce titulků. Prostě perfektní. Zaručeně zvedne náladu. Mimoni jsou roztomilí. Líbilo se mi to ještě víc než Já padouch. Nejde vyzdvihnout jednu hlášku, která by byla skvělá. Byla to perla za perlou, většinou spíše díky samotným scénám, než nějakým hláškám.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Jestli tohle mělo být vtipné, tak se to opravdu nepovedlo. Od začátku je to dost trapné a nezasmála jsem se ani jednou. Nechápu, proč jsou všichni z toho tak paf.

plakát

Rosamunde Pilcher - Zahrada rajských pokušení (2013) (epizoda) 

Tak tohle je asi poprvé, co nebyl od začátku jasný konec. Docela mne to překvapilo - leda, že by mi v prvních minutách něco ušlo, protože jsem to zapla o něco déle.

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) 

Zatím jsem viděla jeden díl a ten se mi líbil obsahově, zpracování ale bylo dost děsivé. Jak už tu někdo psal - amatérské. Je to hodně nekvalitně natočené, dialogy jsou zvláštní umělé, špatně hrané...

plakát

Svatby v Benátkách (2014) (seriál) odpad!

Jestli měl první díl nalákat diváky, tak musím konstatovat, že se mu to moc nepovedlo. Bylo to nudné, o ničem... určitě mne to nezaujalo tak, abych se podívala na další díly.

plakát

Grace, kněžna monacká (2014) 

Není to špatný snímek. Líbilo se mi to. Akorát mi hlavní postava přišla příliš ufňukaná a nelíbily se mi časté, dlouhé a detailní záběry na obličej (respektive slzící oči, rty, nos..) Nicole Kidman. Na tom velkém plátně to vypadalo hrozně.

plakát

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008) 

Musím přiznat, že jsem byla hodně zklamaná. Sérii "Mumie" mám ráda. Tohle je jen ale trapné nesouvislé pokračování. Na prvních dvou dílech miluju atmosféru Egypta, sorry ale Čína mne fakt nebere. Je z podivem že O´Connelovi zjevně nestárnou. Mohli jim udělat aspoň šediny, takhle vypadají i po více než 20 letech stejně... zvláštní. Tedy stejně - Eve hraje někdo úplně jiný, takže odpadá další důvod ke shlédnutí. Dialogy jsou divné, oba hlavní hrdinové se chovají hloupě, nemají s O´Connelovými z předchozích dílů vlastně vůbec nic společného. Na hlavu je taky celá ta jejich cesta do Šanghaje - víme, že dvakrát zničili mumii, takže by o to, aby ji probudili stál maximálně idiot. Protože zárukou úspěchu "přežití mumie" přeci logicky je žádní O´Connelovi... Prostě hůrza od začátku do konce. Je to strašně nedomyšlené a hodně špatné. Chtěli-li něco o vojsku, měli si vybrat Kambysovu armádu - to by bylo opět v Egyptě a rozhodně neměli točit bez Rachel Weisz. A ještě něco, co nemá logiku - Eve najednou plynně ovládá staročínštinu? Od kdy, když její specializací a životní láskou je Egypt. Hloupé, hloupé, hloupé. Upřímně se děsím, že bude čtvrtý díl v Peru...

plakát

Manžel nebo milenec (2011) (TV film) 

Konečně trochu povedené psycho. Je patrné, co je realita a co smyšlenka, nemám ráda, když ani po konci filmu nevíte, co bylo pravda a co ne. Tady je to jasné, jen je to prostě ukazováno z určitého úhlu, takže nad tím musíte přemýšlet. Nesouhlasím s názorem, že by ten konec neměl konec. Naopak. Konec byl dost jasný a vlastně svým způsobem děsivý...

plakát

Láska na hlídání (2004) 

Klasika. Moc originální to není (Hon za svobodou nebo jak se to jmenuje má prakticky téže téma), ale na odreagování, pokud u toho nechcete přemýšlet se to hodí. Konec se mi nelíbil, ten nebyl vůbec domyšlený.

plakát

Na vlásku (2010) 

Kupodivu velmi povedený animovaný film. Pobaví malé i velké. Kůň mi ale občas připomínal oslíka ze Shreka - výrazem prostě vším.