Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Pohádka
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (5)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Není asi nikdo, kdo by ho neznal, jednoduše dobrý animovaný seriál, na který se dívají snad lidé každého věku.

Xena

Xena (1995)

Podle mě, nenáročná fantasy pohádka na pokračování. Některé díly jsou lepší, jiné horší, některé blbost, na některé se nedá ani dívat, ale ve výsledku si u mě toto hodnocení zaslouží. Je sice pravda, že akční scény jsou zdá se pořád stejné, hodně tam bijou do očí filmové triky, ale já si cení nápadu a příběhu, který někomu může připadat stupidní stejně jako celý seriál, mě se to ale prostě líbí. Nenáročná, konzumní podívaná, u které snad nemusíte ani přemýšlet.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Pro mě nejlepší sci-fi seriál všech dob (nepočítám teď sci-fi fily na pokračování). Výborné herecké obsazení, na sci-fi dost propracované dialogy, a prvotní nápad z hvězdnou bránou, který se snaží okopírovat podle mě i jiné filmy či seriály, tady naprosto jedinečný. Toto hodnocení si podle mě zaslouží.

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Dobrý seriál, krásné prostředí, dobří herci, ale první seriál byl možná lepší, ale i tento seriál má své nezaměnitelné kouzlo.

Prehistorický park

Prehistorický park (2006)

Povedený dokumentární film, s prvky sci-fi, které tu podle mě ani moc neškodí, dodává tomu na zajímavosti, i když je pravda, že to pak působí spíše jako film, než dokument, ale prvky dokumentu tam jsou (i když v menší míře).