Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Matematika zločinu - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

První díl vystavuje děj a ukazuje, jak se seriál bude vyvíjet, nedivím se, že se někomu netrefil do noty. Mně se první díl moc líbil a byl jsem zvědavý, jak to bude pokračovat dál ... PS. Myslím si, že lidé, kteří dávají odpad sledují americké komedie a Barbie dali 5 hvězdiček. Pak snižují hodnotu tohoto kousku, který byl super.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Když nevíš, jak udělat drama, zabij hodně lidí. Tvař se, že to má myšlenku ... Film má spád, hezkou kameru, fajn herecké výkony, ale tváří se jako hlubokomyslný a dilematický, ale ve skutečnosti je prázdný. Myšlenka tomu uniká. Autoři to maskují jen nespočtem umrtí.

plakát

Modré stíny (2016) (seriál) 

Tuto řadu natáčeli snad na kalkulačky. Některé scény jsou příšerně digitálně přesvícené a některé jsou natočené za dobrých podmínek a na dobré kamery. Zvuk je příšerný. Některým postavám není rozumět. Herci jsou takoví toporní o proti první sérii (případ pro exorcistu). Všechny scény jsou dost nekonzistentní. Ale příběh je dobrý. Scénář je dost kvalitní, proto se na to dá koukat a člověka to i baví (ale né tolik).

plakát

Král Šumavy: Fantom temného kraje (2022) (seriál) 

Není to vůbec špatný počin. Hezké prostředí, hezky zahrané a dobře natočené. Ale chybí tomu celému příběh. Scénář se řídí pravidlem, že když nevíš, co s postavami a potřebuješ tomu celému dodat dramatičnost, někoho zabij. Všechny díly vyvolávají v divákovi otázku "tak kdy už se to rozjede, kdy uvidíme konečně něco víc, než chození k hranicím a zpátky?" ... no v tomto seriálu rozhodně ne.

plakát

Pozadí událostí (2022) (seriál) 

Je to velmi povedená seriálová hra. Místy je to absurdní a místy je tam velká nadsázka. Postavy jsou velice zajímavé s příjemným civilním výkonem (možná se mi trochu nelíbyla Katarzie, autorka hudby, jak hrála jednu z postav). Seriál je plný předsudků a sexuálního tématu ... myslím si, že tento seriál dává jaký si zrcadlo společnosti, jen je zpracován touto zajímavou formou. Člověk nesmí očekávat velkou komedii ani kriminálku, ale jedná se o psychologické drama s velkou mírou nadsázky a humornými prvky. Samozřejmě to není seriál pro každého, ale jsem rád, že se taková díla natáčí.

plakát

2 na 1 (2022) (pořad) 

Není to žádná super originální show, ze které bych byl na větvi, ale pobaví. Jedná se o fajn zábavu po náročnějším dni. Háma se Sokolem se hezky doplňují a dohromady vytvořili dobrou moderátorskou dvojici.

plakát

Zaklínač - Série 2 (2021) (série) 

Já jsem hodně zklamaný a mám pocit, že se dívám na úplně jiný seriál než co jsem viděl v 1. řadě. Tohle je jen o efektech. Scénář je hodně špatný a nemá s originálem nic společného - jen postavy.

plakát

Donšajni (2013) 

Naprosto skvělý film. Nevtíravé vtipy a krásně propletený příběh. Tento film není pro každého. Nemá milý příběh, kterým by divák od samého začátku až do konce proplouval, ale naopak. Divák musí sám projevit chuť a snahu pochopit motivaci postav. V ten moment uvidíte skvělý pestrý příběh.

plakát

Bourák (2020) 

Je to hodně příjemný film. Nádherná scénografie i úžasné záběry kamerou. Asi bych od režiséra Trojan očekával něco jiného, ale i tak jsem se moc bavil. Nejde o komedii, u které se člověk neustále směje, ale o pohodový film, který divákovi nabídne krásně prostředí, zajímavé situace a dobře umístěné vtípky. Scénář je specifický v tom, že si hraje s nereálnými situacemi a nic nedává pořádně smysl. Když to člověk přijme, užije si jedinečný film.

plakát

Hairspray (2007) 

Hudebně naprosto skvělá hudební komedie s pozitivním nábojem. Tanečně i hudebně je lepší než novější adaptace z roku 2016.