Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (2 007)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Timur a jeho parta to nezvládli. I když má cit pro akci a solidní vizuál, s takhle nablblým scénářem se nic dělat nedá. Zklamání - 40%

plakát

ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012) 

Tady nejsou kladní a záporní. Jen stejně vytlučený palice, jedni s pendrekama, druzí s bejsbolkama. Není komu fandit. A kdo se neujme jako policajt, ať nezoufá. Na kuchaře ho určitě vezmou.

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Nebylo to špatné. Reese i Mark umí hrát, děj nebyl příliš sladkobolný (až na závěr), párkrát jsem se opravdu zasmál. Pro večer se ženou - ideální.

plakát

Aftershock (2012) 

Prvních dvacet minut ok - seznamujeme se s postavami i prostředím. Pak začne peklo. Doslova. Ale pro diváka. Herci hrají jak v grotesce, scénář je stupidní. Už jen čekat aby všichni chcípli a byl klid.

plakát

Aftersun (2022) 

Ufff... Vůbec nevím co to mělo znamenat. Teda proč to na mě působilo....jako...jakoby mě během celého filmu někdo rozebíral na kousky. Na malé kousky v plíživě se blížící temnotě... Jen aby mě se závěrečnými titulky nechal dlouhé minuty sedět s pocitem strachu a deprese ... Uffff.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

U mě tohle stojí i padá s Whedonovskými dialogy. Děj je prostě naředěná bramboračka, která se snaží zapadnout do Marvelovského menu. Ale já se u postav výborně bavím a i když jsem si na všechny ještě nezvykl, hodnocení se šplhá ke čtyřce..... Uvidíme dál..... a já dávám 60%. Dá se na to koukat, ale s přibývajícími díly a směrem k Thorovi mě to přestává bavit. Whedonova atmosféra jde di řiti, všechno je trapně předvídatelné a když se tam začnou prohánět čubky s mečem.....

plakát

Agora (2009) 

Krásný film. A já se konečně dočkal. Křesťané (a jejich nejrozšířenější náboženství které IMHO může za historicky nejvíce vražd v dějinách lidstva) jsou zde vyobrazeni jako vraždící lůza. A svět může být znovu ve jménu Krista uvrhnut do temnoty.... Uf. Jsem se nějak rozčílil.. K filmu - úžasně vytvořená atmosféra, vynikající režie a hlavně herecké výkony. 85%

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Natočeno podle knižní trilogie Zhoubný kmen, která vyšla i u nás a je to zábavné a čtivé béčko. Doufám že se seriál vydaří, první díl navnadil.....a bavilo až do konce. Doufám že se podaří natočit celou trilogii. Edit: V půlce druhé serie přestávám sledovat. Průměrné, hezky udělané béčko bez potřebného progresu.