Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (8)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Život bez simpsnů? To bych radši chcípnul.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

" Eric, did you ever do something realy bad?" - "Hm... lets see... I broke Mr. Anderson fence and never told him about it........ I crap into principals purse, seven-times ........ I convince women to have an abortion to build my own Shakey's Pizza ..... I pretended to be retarded to win special olympics ...... I try all the Jews to be exterminated last spring ..... Oh, and one kid who's parents I killed and put into chilli which I fed to the kid ...." Simpsonovi jsou pro mě nedotknutelnou modlou, která definovala mojí osobnost, ale nelze neříct, že v současné době, z hlediska současných sérií a inovativnosti tvůrců vede jedině SP !

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Výborná mše Listre, opravdu, velmi povzášející ! .... Co je s tebou? .... Áááá, máme listopad, nadchází ti čas koupele !

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

Twin Peaks je mysteriózní masterpiece, pomalu odhalující své nadpřirozené dějové linie a vrcholící v šíleném finále v jedné z nejabstraknějších scén, co kdy Lynch natočil. Láska na celej život.

The Angry Video Game Nerd

The Angry Video Game Nerd (2004)

V době, kdy internetovou show může dělat prakticky každej blb, se před pár lety zjevil James Rolfe a dokázal ze své životní záliby ve starých hrách vyprodukovat jednu z nejzábavnějších věcí, co jsem kdy na internetu viděl. "This game sucks so much ass !!!"

Flight of the Conchords

Flight of the Conchords (2007)

Styl humoru tohohle seriálu se nedá popsat ani vysvětlit. To vám buď sedne nebo ne. Mě to sedlo a pravidelně mi tečou slzy smíchy nad sebemenším detailem, hláškou či absurditou. Seriál, kde se v podstatě nic neděje, a kde jsou všechny postavy ultimátní looseři, které nelze nemilovat.