Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (49)

plakát

Nech svět světem (2023) 

Jedna * za snově působící výjev plameňáků v bazénu, jinak je to fakt úplně blbý.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Jedna hvězda za "na to ti sere bílej tesák" v podání Evy Holubový. Jinak fakt děs běs.

plakát

Zaklínač: Vlčí sen (2021) 

"Killing is easier than tolerating." (Illyana) Jedna * za tenhle citát uplatnitelný kdykoli, kdekoli. Jinak děs běs a dost vleklá nuda.

plakát

Ozark (2017) (seriál) 

Seriál skončil, pocit hnusu zůstává. Jedna hvezda pro Ruth, druhá pro Mayu. Jinak nic.

plakát

Yellowstone (2018) (seriál) 

S04E02: "This land is all they have. Living in Montana is just poverty with a view. You threatened to take that view."

plakát

Čára (2019) 

Film o tom, co by si každý teenager na střední přál udělat a říct, ale v reálu přesně tohle nikdy neřekne a neudělá...ostatně, nevěřila bych to ani dospělým...

plakát

Colette: Příběh vášně (2018) 

Dominic West a Keira Knightley spolu v tomto snímku prostě nefungují...nefunguje jim chemie, prostě jim to nevěřim. Příběh je víceméně o ničem, a tak nemá na čem stavět. Oku lahodící doba, kde se jim v tomto případě alespoň povedla výprava, to bohužel všechno nezachrání. Teď mě tak napadá, že důvod, proč jsem jim nic z toho nevěřila, je i ten, že v rozpustilé Paříži konce 19. století najdete místnosti plné lidí hovořících sešněrovanou angličtinou. On opravdu málokdo má ten francouzský šmrnc, když není z Francie, ovšem zahrát by se to dalo, kdyby se herci trochu snažili. Jenže zkuste k tomu přesvědčit bandu Anglánů a Irů...to dřív bude prase lítat...

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Další ufňukanej doják o tom, jak je těžký bejt talentovanej a jak si sláva vybírá svou daň a otravuje a zraňuje to všechny kolem...ach jo...Lady Gaga pěkně zpívá a na Bradleyho se na začátku hezky kouká. A to je tak všechno.

plakát

Čert ví proč (2003) 

Letos o Vánocích jsem hloubala, proč jsem na tuhle pohádku posledních 15 let úplně zapomněla. Myslela jsem si, že asi měla otřesnou princeznu. Ale tak dala jsem jí letos šanci znovu. Princezna, ačkoli nejsem velká fanynka Táni Pauhofový, tady působí příjemně, uvěřitelně a je krásná. Zásadní problém byl nakonec princ a Lucifer s pomocníkem. Ne každý může být jako král Miroslav, ale Štěpán Kubišta u mě coby princ propadl...a čerti mluví jako na divadle, takže jim to "zlounství" v tom filmovém zpracování prostě nevěřim. Ale abych jen nehaněla, film má opravdu krásnou výpravu a Iva Janžurová jako trochu zmatená babka kořenářka má svoje kouzlo.

plakát

Básník ze školky (2018) 

Lisa Spinelli je postava, která mě fakt vyděsila. Celý film jsem čekala, kdy si jejího obsesivního vztahu k tomu dítěti někdo všimne a začne to řešit a ono nic. Ona ho klidně ještě zvládne unést, než si "geniální" dítě samo zavolá policii...V mnoha věcech je to dost přitažené za vlasy. Dvě ** za ten pocit hnusu, který ve mě hlavní postava vyvolala. Nedokázala jsem se s jejím jednáním ztotožnit a upřimně jsem ani nechtěla....hodně podivně nastavený film.