Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi
  • Horor

Recenze (13)

plakát

Gravitace (2013) 

Ze začátku to vypadá velmi dobře. S postupem času je ale jasné, že se jedná o další variantu - USA jsou nejlepší, USA zvládnou vše! Pokus o vážnou atmosféru mi přijde směšný.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Je to strašná blbost, která mne ale hodně chytla. Koukám už na druhou sérii, která je podle mne lepší než ta prvá. Je to opravdu velká oddychoka, nad kterou nelze moc přemýšlet. Pobavíte se ale velmi dobře. Za sebe mohu doporučit.

plakát

Já a robot (2013) (seriál) 

Almost Human je dobrý seriál. Rozhodně tento počin patří mezi ty lepší. Koukněte na to a jistě zklamaný nebudete.

plakát

Helix (2014) (seriál) 

SyFy nemám rád, ale tento seriál mne opravdu překvapil. Hutná a tajemná atmosféra, dělá tento seriál dobrým. Nečekejte slavné herce a filmové triky, ale o tom tento seriál ani není. Určitě na to koukněte, protože je dost pravděpodobné, že Vás to chytne a nepustí.

plakát

Kmotr (1972) 

Excelentní snímek,který právem patří do zlatého fondu kinematografie.

plakát

Avengers (2012) 

Bum,bác,expoleze,demolice. Trošku málo na film.Není mi patnáct,abych se nad filmem rozplýval blahem. Pro mne prostě nuda.

plakát

Na lodi (2011) (seriál) 

Výborný seriál,u kterého si perfektně odpočinete. Nečekejte hollywoodské filmové triky a složitý,propracovaný děj.Je to čistá zábava a nudit se rozhodně nebudete. Je to napínavé i humorné.Pořád se zde něco děje a vztahy členů posádky jsou velmi zajímavé. Já hltal každý díl, a i když jsem si vědom jeho chyb,tak jednoznačně dávám pět hvězdiček.

plakát

Na vlásku (2010) 

Velmi hezká pohádka. Netřeba moc komentovat,protože 5 hvězd řekne vše.

Ovládací panel