MiniRecenze

MiniRecenze

okres Uherské Hradiště

1 bod

Moje komentáře

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 5 9 12 16
    • 24.11.2020  15:57
    Letec (2004)
    **

    1 hvězda za DiCapria, 2. hvězda za letadla. Jinak mě to ničím neoslovilo a nezaujalo...

    • 28.9.2020  21:31

    Slabší průměr

    • 28.9.2020  11:10
    Neutečeš (2014)
    odpad!

    Nudné. O ničem. Kamera natahuje čas nesmyslnými záběry do prázdná. Žádné napětí a atmosféra.

    • 6.5.2020  15:19
    Nenávist (2020)
    **

    4,5/10

    • 16.2.2020  23:42

    Původně jsem chtěl dát **, ale závěr si zasloužil jednu navíc.

    • 28.10.2019  11:49
    3 from Hell (2019)
    odpad!

    Průšvih!

    • 19.10.2019  17:37
    LOVEní (2019)
    odpad!

    106 minut utrpení a trapností!

    • 6.10.2019  19:46
    UglyDolls (2019)
    *

    Nesympatická vykrádačka Toy Story a příšerek s.r.o....

    • 1.10.2019  09:15

    7,5/10

    • 16.9.2019  17:55
    Annabelle 3 (2019)
    **

    Pokud vám je 6 - 14 let, tak si film užijete. Neměl jsem pocit, že koukám na horor ve spojitosti s Conjuringem, ale jak kdybych se díval na nový díl Husí kůže.

    • 16.9.2019  00:33

    Film není pro každého!

    • 25.6.2019  19:19
    My (2019)
    *

    Hvězda jen za písničky.

    • 11.1.2019  21:52
    Medvíďata na sněhu (TV film) (2017)
    ***

    Spíše,než dokument,tak jde o záměrně sestříhané záběry o putování ledních medvědů. Už jen chybělo propůjčit hlas všem zvířatům a šlo by o rodinnou komedii...

    • 11.1.2019  20:48

    Moc pěkné záběry.

    • 26.12.2018  14:55

    Ukecaný,zdlouhavý film...nemohl jsem se už dočkat konce. 3/10

    • 8.9.2018  16:37
    V domě (2016)
    *

    Stupidní chování postav...

    • 29.8.2018  14:27

    Slabota a zívačka v jednom 3/10

    • 29.6.2018  20:34

    6,5/10

    • 6.11.2017  20:09

    Snad už brzy nabere své tempo...

    • 6.11.2017  19:12

    Za mě pomalejší rozjezd...

    • 31.10.2017  14:34

    Náhodná záležitost,která trochu překvapila.I přes průměrný herecký výkon dokáže snímek nabídnout zajímavou podívanou.Líbí se mi,že film si s vámi tak trochu hraje a vy si myslíte,jak je celý příběh průhledný.Omyl.Až na jeden případ budete "překvapeni".Přes sympaticku stopáž film rychle odsýpá.Tento horor je srážen na zem hereckým obsazením,který místy působí až amatérský ,navíc by neuškodil trochu víc rozvinutý konec. DÁ SE TO!!!

    • 31.10.2017  14:26

    Film podle herních titulních předloh.Tyto hry mám hodně v oblibě,proto mě docela zajímalo jak by to vypadalo zfilmováno.Vida a je to tady.Po přečtení prvních recenzí a kritik ve mě zamrazilo a shlédnutí snímku jsem tedy odložil.A stejně mě to nedalo...Film samotný ani neví co vlastně chce.Někdy je to nuda,někdy je fajn záběr.Ve finále jde o průměr.Herecké obsazení lehký podprůměr.Myslím si,že další díl by mohl být už jiná kvalita,ale kdo ví... JEDNORÁZOVKA!!!

    • 31.10.2017  14:17

    Příběhově se děj odehrává před H.Potterem.A ve srovnání s touto filmovou linií hodně ztrácí.Nevýrazné a nudné postavy,děj u kterého budete usínat(já se dodíval až na 4.pokus).Od zbytečného odpadu zachraňuje film až závěrečných 20minut,kdy se tasí "těžké"trumfy v podobě efektů,které pokochá vaše oči.Jinak se jedná o zklamání. ZBYTEČNÉ!!!

    • 31.10.2017  14:08

    Snímku jsem se popravdě vyhýbal,sice se jedná o Márvelovku,ale nedával jsem tomu moc náděje.Ale,byl jsem mile překvapen,sice to v marvelovských kruzích nemůže soupeřit s ostatními komiksáky,ale laťku si udrží.Ať už se jedná o efekty,postavy nebo scénář.Pokud jste fandy marvelovských filmu,tak si nenechte tento film ujít. POVEDENÉ!!!

    • 21.9.2017  13:34

    Disneovka ,která má tendenci upadat častečně do toho temnějšího zpracovaní,proto dokaže zaujmout jak dítě,tak i dospělého jedince.Svým způsobem se jedná o moderní formu překvapení.CGI zvířat řadím do zdařilého provedení.Celkový příběh má spád od začátku až do konce a nedává prostor k nějaké nudě.Herectví je uvěřitelné a koukatelné i přes zpívané pasáže.Snímek pobaví,mírně šokuje a pěkně se na něj dívá.Film pro celou rodinu. PĚKNÉ!!!

    • 25.4.2017  14:17

    Už od trailerové kampaně bylo jasné,že půjde o solidní popcornový nářez.Na to,že jde o osmé pokračování v řadě je překvapivé,jak zde vše funguje.Od příběhu,scénáře,postav a triků.Děj malinko pokulhává za předchozím dílem.Samozřejmě je to série RaZ a film se ve většině scénách nemůže brát vážně.Ale to od toho přesně očekávám.Docela dost mě vadí,jak se šachuje s postavami,jak se ukazuje kdo je zlý,proč byl předtím záporák,atd.Ale i tak vás film neodradí. SPOKOJENOST!!!

    • 12.4.2017  13:13

    Musím se přiznat,že jsem tento díl shlédl pod zmínkou,že se jedná o druhé pokračování,což není.Čeká Vás 26 krátkých povídek a každá stojí za starou bačkoru...až teda na jednu,která trochu vzbudila zájem.Nejedná se o žádnou projekci u které by měli kladně pokyvovat hlavou hororoví znalci.Jedná se o ztrátu času,která i přes nenáročný promítací čas děla snímek nedokoukatelným.ZTRÁTA ČASU!!!

    • 12.4.2017  13:03

    Od snímku jsem si sliboval více ,než jsem dostal.Nezajímavé charaktery postav . Samotný příběh nezachraňuje ani O.Vetchý.Úsměvných momentů by jste spočítali na prstech jedné ruky.Celý film je postavený na zastaralém způsobu klišé a tak se vsází,že se divák chytne.Nejedná se o žádnou topovku,ale o jednorázovou podívanou. KLIŠÉ!!!

    • 12.4.2017  12:53
    Učitelka (2016)
    ***

    Převážně film ve slovenském znění.Nijak nenáročný a ani nijak zajímavý.Na jedno zhlédnutí je ok.Herecké výkony dostačující své role.To na co jste zvyklý z TV produkce dostanete zde.Není ani o čem tak psát,prostě jednoduše se film řadí jako JEDNORÁZOVKA!!!

    • 16.2.2017  21:11

    Toretto....pardon Xander Cage nám opět ukáže své tetování a zkusí i pár nápadů ze série RaZ,které zde moc nefungují.V.Diesel se do kamery pořád culí a vy mu to nesežerete ,prostě mě tahle postava nijak dobře nesedla.Je zde pár slušných akčních momentů,ale skoro každá druhá "coolovina"vypadá jak chu*ovina. XXX se drží ve stopách průměrnosti...Do roka se uvidíme na některém TV programu Xandere. PRŮMĚR!!!

<< předchozí 1 2 3 4 5 9 12 16