MiniRecenze

MiniRecenze

okres Uherské Hradiště

1 bod

Moje komentáře

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 5 9 12 16
    • 25.6.2019  19:19
    My (2019)
    *

    Hvězda jen za písničky.

    • 11.1.2019  21:52
    Medvíďata na sněhu (TV film) (2017)
    ***

    Spíše,než dokument,tak jde o záměrně sestříhané záběry o putování ledních medvědů. Už jen chybělo propůjčit hlas všem zvířatům a šlo by o rodinnou komedii...

    • 11.1.2019  20:48

    Moc pěkné záběry.

    • 26.12.2018  14:55

    Ukecaný,zdlouhavý film...nemohl jsem se už dočkat konce. 3/10

    • 8.9.2018  16:37
    V domě (2016)
    *

    Stupidní chování postav...

    • 29.8.2018  14:27

    Slabota a zívačka v jednom 3/10

    • 29.6.2018  20:34

    6,5/10

    • 6.11.2017  20:09

    Snad už brzy nabere své tempo...

    • 6.11.2017  19:12

    Za mě pomalejší rozjezd...

    • 31.10.2017  14:34

    Náhodná záležitost,která trochu překvapila.I přes průměrný herecký výkon dokáže snímek nabídnout zajímavou podívanou.Líbí se mi,že film si s vámi tak trochu hraje a vy si myslíte,jak je celý příběh průhledný.Omyl.Až na jeden případ budete "překvapeni".Přes sympaticku stopáž film rychle odsýpá.Tento horor je srážen na zem hereckým obsazením,který místy působí až amatérský ,navíc by neuškodil trochu víc rozvinutý konec. DÁ SE TO!!!

    • 31.10.2017  14:26

    Film podle herních titulních předloh.Tyto hry mám hodně v oblibě,proto mě docela zajímalo jak by to vypadalo zfilmováno.Vida a je to tady.Po přečtení prvních recenzí a kritik ve mě zamrazilo a shlédnutí snímku jsem tedy odložil.A stejně mě to nedalo...Film samotný ani neví co vlastně chce.Někdy je to nuda,někdy je fajn záběr.Ve finále jde o průměr.Herecké obsazení lehký podprůměr.Myslím si,že další díl by mohl být už jiná kvalita,ale kdo ví... JEDNORÁZOVKA!!!

    • 31.10.2017  14:17

    Příběhově se děj odehrává před H.Potterem.A ve srovnání s touto filmovou linií hodně ztrácí.Nevýrazné a nudné postavy,děj u kterého budete usínat(já se dodíval až na 4.pokus).Od zbytečného odpadu zachraňuje film až závěrečných 20minut,kdy se tasí "těžké"trumfy v podobě efektů,které pokochá vaše oči.Jinak se jedná o zklamání. ZBYTEČNÉ!!!

    • 31.10.2017  14:08

    Snímku jsem se popravdě vyhýbal,sice se jedná o Márvelovku,ale nedával jsem tomu moc náděje.Ale,byl jsem mile překvapen,sice to v marvelovských kruzích nemůže soupeřit s ostatními komiksáky,ale laťku si udrží.Ať už se jedná o efekty,postavy nebo scénář.Pokud jste fandy marvelovských filmu,tak si nenechte tento film ujít. POVEDENÉ!!!

    • 21.9.2017  13:34

    Disneovka ,která má tendenci upadat častečně do toho temnějšího zpracovaní,proto dokaže zaujmout jak dítě,tak i dospělého jedince.Svým způsobem se jedná o moderní formu překvapení.CGI zvířat řadím do zdařilého provedení.Celkový příběh má spád od začátku až do konce a nedává prostor k nějaké nudě.Herectví je uvěřitelné a koukatelné i přes zpívané pasáže.Snímek pobaví,mírně šokuje a pěkně se na něj dívá.Film pro celou rodinu. PĚKNÉ!!!

    • 25.4.2017  14:17

    Už od trailerové kampaně bylo jasné,že půjde o solidní popcornový nářez.Na to,že jde o osmé pokračování v řadě je překvapivé,jak zde vše funguje.Od příběhu,scénáře,postav a triků.Děj malinko pokulhává za předchozím dílem.Samozřejmě je to série RaZ a film se ve většině scénách nemůže brát vážně.Ale to od toho přesně očekávám.Docela dost mě vadí,jak se šachuje s postavami,jak se ukazuje kdo je zlý,proč byl předtím záporák,atd.Ale i tak vás film neodradí. SPOKOJENOST!!!

    • 12.4.2017  13:13

    Musím se přiznat,že jsem tento díl shlédl pod zmínkou,že se jedná o druhé pokračování,což není.Čeká Vás 26 krátkých povídek a každá stojí za starou bačkoru...až teda na jednu,která trochu vzbudila zájem.Nejedná se o žádnou projekci u které by měli kladně pokyvovat hlavou hororoví znalci.Jedná se o ztrátu času,která i přes nenáročný promítací čas děla snímek nedokoukatelným.ZTRÁTA ČASU!!!

    • 12.4.2017  13:03

    Od snímku jsem si sliboval více ,než jsem dostal.Nezajímavé charaktery postav . Samotný příběh nezachraňuje ani O.Vetchý.Úsměvných momentů by jste spočítali na prstech jedné ruky.Celý film je postavený na zastaralém způsobu klišé a tak se vsází,že se divák chytne.Nejedná se o žádnou topovku,ale o jednorázovou podívanou. KLIŠÉ!!!

    • 12.4.2017  12:53
    Učitelka (2016)
    ***

    Převážně film ve slovenském znění.Nijak nenáročný a ani nijak zajímavý.Na jedno zhlédnutí je ok.Herecké výkony dostačující své role.To na co jste zvyklý z TV produkce dostanete zde.Není ani o čem tak psát,prostě jednoduše se film řadí jako JEDNORÁZOVKA!!!

    • 16.2.2017  21:11

    Toretto....pardon Xander Cage nám opět ukáže své tetování a zkusí i pár nápadů ze série RaZ,které zde moc nefungují.V.Diesel se do kamery pořád culí a vy mu to nesežerete ,prostě mě tahle postava nijak dobře nesedla.Je zde pár slušných akčních momentů,ale skoro každá druhá "coolovina"vypadá jak chu*ovina. XXX se drží ve stopách průměrnosti...Do roka se uvidíme na některém TV programu Xandere. PRŮMĚR!!!

    • 16.2.2017  18:33

    Snímek navazuje tam kde minule skončil i když trochu nepřímo. J.Wan ví proč se živí jako režisér u filmu.Snímek stupňuje napětí už od začátku filmu a skoro Vám nedá prostor o něm zapochybovat.V porovnání s prvním dílem se naštěstí nijak neklesá a druhý díl má dostatečné tempo aby se vyrovnával předchozímu.Neuvídíte nic nového a film tak hraje na jistotu,protože co fungovalo předtím,musí fungovat i teď. STRAŠIDELNÉ!!!

    • 16.2.2017  18:25

    Při této sérii platí jedno z pravidel:s každým novým dílem si těžko rozvzpomínate co se stalo minule.Další pravidlo je,že pokud jste fandové Matrixu a Blade,tak u snímku vydržíte až do konce.Řekněme si to popravdě,film nemá děj,který by měl být důležitý.Je to hodina a půl bojových přestřelek s pár povedenýma momentkama,které sem tam pokazí průměrný trikový efekt.Nejedná se o nejslabší díl série,ale ani o nejlepší. UPÍŘÍ MATRIX!!!

    • 14.2.2017  12:20

    Proč se nepodívat na padouchy jako na hrdiny?Funguje to.Je to barevné ,trikově zvládnuté,vtipné.Každá postava má svůj zasloužený prostor,který využije naplno-až tedy na představitele JOKERA ,který je nejslabsí jak charakterově,tak i herecky.(Nejlépe se snad dívá na představitelku Harley Quinn - M.ROBBIE).Film má švih a šťávu.Příběh je trochu slabší a při opakovaném shlédnutí nenadchne. POVEDENÉ!!!

    • 14.2.2017  12:07

    Ze začátku pomalý rozjezd,který Vás začne ujišťovat o tom,že třetí pokračování nenabídne nic ,čím by Vas zaskočilo,tedy až na to jak lidé rychle stárnou.Tudíž až se otřepete po půlhodině filmu,příjde na řadu jedno z klišé a já mohu pobaveně konstatovat,že zafunguje.Film je vtipný a vy se budete usmívat.Je pravda,že už od začátku budete vědět jak to skončí,ale vtipným situacím to nepřekáží.Nakonec se jedná ještě o lepší pokračování ,než předešlý díl. PŘEKVAPILO!!!

    • 6.2.2017  14:35

    O tom jaký jsem byl fanda v dětství toho-dle želvího šílenství, jsem Vám psal u prvního dílu.Bohužel být dospělý nese své ovoce a já u tohoto třikrát usnul.Nepochopte mě špatně.Jsou zde super efekty a na M.Fox se pořád dobře dívá,ale celková zápletka už je taková slabší,tudíž pro dospěláká i méně zajímavá.Musím podotknout ,že film si nese znaky a prvky z robotí série transformerů (není se proč divit).Takže je to takové malé bezvýznamné plus pro fandy M.Baye.Myslím si,že film si daleko více užijí děti.

    • 6.2.2017  14:17
    Sousedi 2 (2016)
    *

    Řekl bych to úplně jednoduše a stručně.Toto pokračování je zcela zbytečné.V předchozím díle se dalo alespoň něčemu pousmát.Zde máme jistou stopáž plnou trapností,slabých vtípku a gagů.Postavy zde nemají co nabídnout a pokud nejste upištěná náctka,tak si neucvrknete do kalhotek ani ze Z.Rfrona.Na podívání je to sotva snesitelné,ale jako kulisa...budíž.Za mě jedno pousmátí za celou délku filmu. ZBYTEČNÉ!!!

    • 28.10.2016  16:30
    Smrt ve tmě (2016)
    ****

    Řekněme si to narovinu.F.Alvarez Vás postaví do morálního dilema.Kdy budete sami v sobě hledat,které straně vlastně fandíte. Scénář je dobře napsaný a každá z postav dostává svojí stopáž s mírou a tak aby jste věděli o koho jde.I přesto,že je zápletka ve své podstatě jednoduchá,tak režie připravila atmosféru při které nebudete napětím ani dýchat.Lekaček moc zde není,ale když už,tak pořádně(kinosál nadskakoval celý :-D ).Je to jednoduchý thriller s maximálním napětím. NAPÍNAVÉ!!!

    • 28.10.2016  16:15
    Sedmý syn (2014)
    ***

    Fantasy podle knižní předlohy nenabízí nic nového.Jsou zde prvky,které už z někama jinama znáte.Vypisovat tituly by nemělo cenu,protože mě osobně jich nenapadlo málo.Chvíli mě dokonce připadalo,že je tady snaha o prvenství zaklínače(herní titul),ale to je jen můj dojem.Herci nijak neosilní a ani neurazí.Efekty jsou na tom střídavě,jednou se Vám zatají dech a podruhé prokouknete digitální zpracování.Snaha o epičnost se zde nevyplácí. JEDNORÁZOVÁ POHÁDKA!!!

    • 28.10.2016  15:57
    Sinister 2 (2015)
    **

    Toto pokračování je velký krok zpět.Tam kde první díl zaujal a nadchnul,tak pokračování vše zahodilo.Nefungují zde žádné hororové prvky jako jsou napětí,strach,...a lekačky už vůbec ne.Snaha režie o zaujetí je mizivá,navíc jsem zde cítil lehkou inspiraci z filmového titulu "Kukuřičné děti",což moc kladů moc nepřidává..Snímek je slabý a pokud čekáte plnohodnotné/mrazivé pokračování,tak budete zklamáni. SLABÉ!!!

    • 1.8.2016  23:14
    Intim s Heidi Janků (TV pořad) (2012)
    odpad!

    Otřesné a zároveň k smíchu.Naivní,primitivní.Erotika spočívá jen v prolinačkach.Heidi naprosto banální. Lidi,jděte raději spát :D

    • 24.7.2016  20:38

    Původně jsem si myslel,že film bude vypadat trochu jinak.Horor působí spíše komorněji a tím na sebe prozrazuje,že neměl nijak velký rozpočet.Zápletka je jednoduchá a konec,který má "šokovat" je předvídatelný a nešokovatelný.Tenhle horor Vás nevyděsí,ale uspí(já podlehl1x).Nuda,nezáživnost,roztahanost,nic nového k nabídnutí a špatná práce z konceptem.Ani ti herci,kteří hrají jak kdyby se jim nechtělo nepřispějí ničemu do plusu.Ať v hloubi paměti pátrám,tak mě nenapadá jediná momentka,která by stála za to ji zmínit.Jediné klady ,které se ve filmu objeví je malé info o lese a N.Dormer. NUDA!!!

<< předchozí 1 2 3 4 5 9 12 16
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace