Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (18)

plakát

Čarodějka (2001) (divadelní záznam) 

Musel sem uplatit zaměstnance čt osmi stovkama, aby mi to nahrál na VHS..

plakát

Rodinná oslava (1998) 

Pokaždý, když se na nějaký sešlosti někdo domáhá pozornosti cinkánim příboru o skleničku, běhá mi díky tomuhle filmu mráz po zádech.

plakát

Jackass: Děda Mizera (2013) 

Stupidní nevkusná trapná fekální nechutnost! Což je pro mě záruka kvalitní zábavy

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

hlavní hrdina má doma těhotnou ženu, je neúplatnej a de do akce na život a na smrt proti svýmu bratrovi.. se kterym se nakonec v boji udobřej a porazej hlavního záporáka.. tisíckrát omletá nuda, kterou nezachrání ani slušná choreografie.. Když chcete našroubovat martial art porno na debilní příběh, dělejte to aspoň tak jako Prachya Pinkaew v Chocolate nebo Ong-Baku..

plakát

Splice (2009) 

Film, ve kterym pojem interracial sex nabírá novýho významu.. Škoda toho béčkově hororovýho konce. Nicméně sem aspoň rád, že si všichni kvalitně zašukali...

plakát

Wanna: Čáry máry podfuk (2022) (seriál) 

Stará vyžilá prasnice a její dcera aka Donatella Versace z Wishe se snažej obhajovat svoje několikaletý ojebávání domácích slepic o životní úspory.. panímáma má nesporný charizma, asi jako kdyby přišla na svět po nespoutanym koitu Benita Mussoliniho s cigánkou Jolandou. Mladá má asi tolik půvabu a vkusu jako šlapka z rozvadova s těžce přetočenym tachometrem. Jediný, co mi tahle show přinesla je, že sem si stáhnul italštinu do DuoLinga a vzal na milost Horsta Fuchse

plakát

Jesus Christ Superstar (2000) (TV film) 

Jidáš,co vypadá jako Quentin Tarantino mi prišel celkem cool, ale Ježíš, coby hysterickej homosexuál ze špatný komedie mě donutil to po první jeho ejakulaci nemilosrdně vypnout.. Škoda..