Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (69)

plakát

Divoká dvojka (2015) 

Mistrovsky jsem se bavila. Reese je moje nejoblíbenější herečka a Sofia je prostě extratřída. Její přízvuk a komediální um, mi vždy dokáže zpříjemnit den. Opravdu nechápu to nízké hodnocení. Skvělá komedie :-)

plakát

W.I.T.C.H. (2004) (seriál) 

Další ze seriálů mého Fox Kidsového/Jetixového dětství. Nemluvě o velmi poutavé úvodní písni, kterou znám nazpaměť ještě teď po těch letech :D Oblíbená postava Hay Lin a ten srandovní zelený smrdutý trpajzlík, jehož jméno už si nevybavím :D

plakát

Láska nebeská (2003) 

Neumím si bez Lásky nebeské představit Vánoce.

plakát

Jurský svět (2015) 

Víte co? Co takhle vymazat zbytečný 3 díl, který byl opravdu slabý a dosadit za něj tento opravdu povedený pokus? Já se bavila. Nechybělo napětí, nechyběla akce, ani vtip. Husí kůže pokaždé, když začne hrát ten úžasný theme song od Johna Williamse také nechybělo. Když pomineme sentimentální vztah mezi hlavním hrdinou a jeho vycvičenými mazlíčky Raptory, což by se těžko mohlo stát, ale holt to k tomuto dílu patří, tak jednoznačně 5*. Krásná nostalgická vzpomínka na 1 díl, na kterém jsem vyrůstala a proč i dodnes prostě miluju dinosaury.

plakát

Jak ztratit kluka v 10 dnech (2003) 

Nemůžu jinak než 5*. Takhle romantická komedie je totiž moje srdcovka. Většina lidí na otázku "Jaká je vaše oblíbená romantická komedie?" asi řekne Kamarád taky rád, ale to je pouze z těch novějších filmů. Na tohle se můžu dívat 50x a stále to bude jako poprvé. Stále se budu smát tomu, co mu Andie provádí a co on musí vytrpět, aby vyhrál sázku. Ať žije Cruel, král válečníků a Celine Dion!

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Né že bych byla nějaká veliká fanynka Twilight ságy.. ale z tohoto dílu (jak 1. části tak 2.) jsem byla naprosto unešená... Lidi to hodnotí negativně už jen co o tom slyší a je vidět že mnoho znich buďto plně nevěnovalo pozornost filmu, nebo se stydí uznat, že je to prostě výborný film a nejlepší díl z celé série. Konečná bitva mě natolik nadchla, že jsem si jí musela pouštět pořád a pořád dokola^^ Belle to jako upírce móóc sluší, jak řekl můj oblíbenec skvělý Aro "Ah.. young Bella. Immortality suits you." :P A malá Renesmé? Roztomilá^^

plakát

Diktátor (2012) 

:DDDDDD geniální! Já Sashu prostě žeru :D Nevím jestli byl lepší Borat nebo Diktátor fakt se nemůžu rozhodnout.. :D (Aladeen právě pomohl s odrozením dítěte na podlaze v obchodě.) generál Aladeen: Mám špatné zprávy. Je to holka. Kde je odpadkový koš? "Aladeen změnil přes 300 Wadiyanský slov na "Aladeen". Včetně slov "pozitivní" a "negativní". Což způsobylo velký zmatek.. U doktora.. Doktor: "Chcete "aladeen" zprávu nebo "aladeen" zprávu? Pacient: "Eeeh.. "Aladeen" zprávu? Doktor: "Jste HIV "Aladeen".

plakát

Někdo to rád blond (2004) 

Proč tak nízké hodnocení? Vždyť je to naprostá bomba =D Celej film jsem se smála od ucha k uchu, nemůžu si pomoct, ale tehle jednoduchej humor prostě žeru !

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Ten film... mě naprosto dostal. Brečela jsem u Marley a Já, brečela jsem i u Hachika. Takovou oddanost a věrnost jakou plemeno Akita dokáže.. a nejen toto plemeno každý pes. Když si představíte, že někoho milujete víc než svůj život a z ničeho nic vám odejde.. Jak na něj celých 10 let čekal než sám musel odejít.. Jsem jednoduše ráda že jsem si u tohoto skvělého filmu mohla pročistit oči :)

plakát

Naruto: Šippúden (2007) (seriál) 

Sleduju Naruta už léta a pokaždý se nemůžu dočkat nové epizody. Kvalitní anime, příběh i soundtrack, dokonalost až na zbytečně zdlouhavé a nudné fillery. Shippuuden je o stupeň nadupanější než normální Naruto. Dospělejší, akčnější a hudba? Geniální!