Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (69)

plakát

Fullmetal Panic! - Invisible Victory (2018) (série) 

Čekala jsem 9 let na pokračování, během čehož jsem několikrát přečetla mangu od začátku až do konce. Už jsem ani nedoufala, že by mohli pokračovat a hle.. tady to je. Teď jen doufat, že to dotočí až do finálového polibku :)) Team Kaname!

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

Tak nízké hodnocení, pro tak skvělý biják? Dokonce bych řekla, že se mi to o chlup líbilo více, jak jednička. Pomalu co scéna, to dinosaurus a o ty přeci jde. Při scéně s Brachiosaurem jsem si dosti poplakala, aby ne, když tyto překrásná stvoření zbožňuji již od útlého dětství. Film rozhodně nepostrádá jump scary, ty si tu užijete dosyta. Už od začátku vás pořádně napumpuje a pokračuje tak až do konce. Konec jasně značí, že musí přijít další díl a já se na něj těším.

plakát

Kdo přežije - Gabon (2008) (série) 

Skvělá Sugar, Bobovi falešné imunity a kupa blindsidů.

plakát

Gekidžóban Óran kókó hosutobu (2012) 

Musím kladně hodnotit, že to, co nedali do anime (bídáci!) dali sem. A to mluvím o skvělé scéně, kdy Tamaki dává Haruhi prstýnek s ootoro a kdy Haruhi přichází na kloub tomu, že je v průšvihu, protože se zamilovala :)) A samozřejmě úžasný Nekozawa ♥ :D

plakát

Ôran kôkô hosutobu (2011) (seriál) 

Manga 10/10, anime 9/10 (trhá mi srdce, že v tom nepokračovali), tento seriál 7/10. Kdyby bylo trochu lepší obsazení (Mori, Kyoya, Honey), mohlo se to blížit až 8 bodů. Moriho, dle mého nejpřitažlivějšího člena hostitelů hraje totální hnusák, Kyoya se ze všech nejvíc usmívá (to jako vážně?!) a u Honeyho měli prostě přivést nějaké děcko, vypadalo by to líp.. :D Tamaki je zahrán nejlépe, Haruhi tak 6/10, kdyby měli víc času na rozvinutí příběhu, jistě by i ona dokázala lépe vystihnout úžasnou lenivou a ironickou povahu Haruhi. Dvojčata jsou myslím v pořádku a Nekozawa je kusanec ♥ :D

plakát

Kdo přežije - Mikronésie (2008) (série) 

"This isn't it! This isn't it! This is so stupid! This is just a napkin. This isn't it! It's a fuc*ing stick!" Jo a pane Kop1x, Eliza nebyla vůbec naivní, jak si myslíte. Ona moc dobře věděla, že tohle není imunita, ale tím, že jí zahrála, a Ozzy byl natolik hloupý, že se prozradil, že jí vyrobil, ho prozradila, že má on opravdovou skrytou imunitu, což také vedlo k jeho vyřazení. Eliza je velmi podceňovaná hráčka, ale je lstivá a velmi inteligentní. To by asi nebyla (tehdá) na právnické škole :)) Jinak vítězství naprosto zasloužené. Parvati je královna Survivoru, fyzicky silná, takticky úžasná a hrozně sympatická.

plakát

47 metrů (2017) 

Film překvapivě velmi dobrý. Napínavý od samého začátku, kdy se ponoří, až do konce. Abych si po celou dobu držela hlavu v dlaních kvůli napětí se jen tak nestává, ale 47 metrů to překvapivě dokázal. Když se zdálo, že to ta její mladší sestra přeci jen přežila, říkala jsem si "No to je zas kokotina. Ona snad porazila 8 metrů velkýho žraloka. Ale jo, jsem ráda, že to přežila." ale ten konec mi opravdu vyrazil dech.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Že film, který má v sobě naráz plnou pr**l akce, vizuální efekty, že mi ještě teď stojej všechny chlupy na těle, humor, romantiku a skvělý scénář neexistuje? Dámy a pánové, Avengers: Infinity War to plně zastupuje a po právu. 10/10. 5*. 100% !!

plakát

Kdo přežije - Panama (2006) (série) 

Měli jsme možnost vidět řadu s největším manipulátorem všech řad Survivoru, Cirie. Ze sestřičky, která se pořád jen válí na gauči se vyklubala neskutečně inteligentní, manipulativní a nebezpečná hráčka, která chrlí jednu vtipnou připomínku za druhou. Ona a Shane byli třešničkou této řady. Bez pořádné zábavy by to byla pěkně nudná řada, ale díky nim dávám 4*. Nejsem ani nijak zklamaná vítězem.