Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Biografie (6)

John Michael McDonagh (scenárista / režisér / producent)

05.09.2014

John Michael McDonagh, 185 cm vysoký scenárista a režisér je jeden z nejúspěšnějších irských filmových tvůrců. Společně se svými rodiči a bratrem Martinem (ten má na svědomí skvělé filmy jako V Bruggách, či Sedm psychopatů) vyrůstali v Anglii, ale zanedlouho se stěhovali zase do Irska. John M. McDonagh byl i zatčen(ne nadlouho)… (více)

Ján Novák (režisér / scenárista / střihač)

26.12.2012

Slovenský režisér narozen 15.9.1966 ve Žiaru nad Hronom (Československo) žijící v Praze. Absolvent Janáčkovy akademie múzických umění v Brně obor herectví a divadelní režie.Režisér se zprvu věnoval dokumentům, za které získal desítku ocenění, hlavně z oblasti historických dokumentů o českých filmových osobnostech (ŠTĚPÁNKA: … (více)

Linda Fernandez Saez (herečka)

09.08.2015

Tahle překrásná, napůl Afrokubánka (otec), napůl Češka (matka), herečka a tanečnice se narodila v roce 1981 v Chvaleticích jako Linda Pokorná. Své příjmení převzala později po otci, který ji, její sestru a matku opustil, když byl Lindě jeden rok. Tyhle tři holky s otcem udržovaly kontakt přes svoji babičku z otcovy strany.… (více)

Michael Mando (herec)

26.12.2013

Michael Mando,narozen v Québecu, největší provincii v Kanadě. Michael je herec režisér, spisovatel. Má dva  bratry,mladšího a staršího. Jeho rodina hodně cestovala, žili celkem ve čtyřech kontinentech, eseti městech a 37 domech. Kolik umíš jazyků, tolikrát jsi člověkem - Michael umí francouzsky, anglicky a španělsky. Byl také… (více)

Pavel Cejnar (herec)

11.04.2013

Pavel Cejnar, český moderátor a herec narozen 21.5.1976 v Pardubicích. Vystudoval lidovou školu umění, kde se také naučil hrát na trumpetu. Rádio Life odstartovalo jeho moderátorskou kariéru. Zprvu měl na Rádiu Life post moderátora nočního vysílání, za svou devítiletou píli v nočním vysílání dostal místo šéfa programu a hudby.… (více)

Vitaly Zdorovetskiy (herec / scenárista)

06.09.2014

Vitaly Zdorovetskiy, znám pod pseudonymem VitalyzdTv, se narodil 8.března v roce 1992 ve městě Murmansk. V dětství se přestěhoval i s rodiči do města Oděsa na Ukrajině, zde vyrůstal. Je to jeden z nejznámějších "youtuberů" současnosti. Na svém youtube kanále má již přes 7 000 000 odběratelů a jeho nejsledovanější video má skoro… (více)

Reklama