Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Drama
  • Horor

Recenze (25)

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

No... Většina komedií točených v posledních letech je totální sračka se snahou o humor dělaným na sílu takovým způsobem, že je to až trapný a pobaví to maximálně debila, který se směje i vlastním prdům. Jenže... Ono to tady funguje. Scénář je vyhnaný do totálních absurdit, všechny moudré myšlenky jsou sraženy na úplný dno. Naopak ty největší kraviny tady zní pomalu až jak slovo prorokovo. Totálně otočené polarity, do toho kontrast mezi vnímáním světa okem člověka a okem psa. Doplněno o soundtrack, který by byl za normálních okolností neposlouchatelný. Nicméně opět - zde skvěle podchycuje atmosféru. To všechno z toho dělá koktejl, u kterého jsem se i já - milovník inteligentního humoru, fakt musel chlámat. Možná se za to dokonce až stydím, ale jo - tohle se fakt povedlo. Nenazýval bych to zrovna uměním. Naštěstí pro všechny - ono se to o to ani nesnaží. Rozhodně je to ale nejlepší párty film, který jsem v posledních letech viděl :-)

plakát

Těla (2023) (seriál) 

Tohle je fakt zajímavě natočený, scénáristicky neotřelý a ku podivu celkem dobře fungující kousek. Obzvláště ty historické dějové linky se mi líbí, přítomnost dobrá, budoucnost poslabší. Celkově bych dal 4 hvězdy, ale opět se Netflix činil indoktrinací diváků a musel tam opět nacpat buzeranty. Za to hvězda dolů.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

První tři série mě moc nebavily. Ale pak to nabralo grády. Heisenbergu, salutjui. Seš borec!

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Super! Fakt super. Přesně takhle si představuji dobré fantasy. Dal bych 5 hvězd, dávám 4 za ty buzeranty hned v prvním díle - to si fakt příště odpusťte.

plakát

Ulice strachu – 1. část: 1994 (2021) odpad!

Představte si úplný brak. Ten nejhorší, béčkový film, který je i béčkům urážkou. Prostě naprostné dno. A pod tím dnem je ještě žumpa. To je tenhle film. Po 20 minutách vypnuto (a to normálně dokoukám cokoliv). Děj o ničem, herecké výkony mizerné, atmosféra nulová. Jenom se ječí, hádá a utíká před vrahem. Což je asi celé město. Fakt se tomu vyhněte.

plakát

Prokletá (2020) (seriál) 

Jedna hvězda za kostýmy, druhá za kameru. Herecké výkony špatné, scénař pochybný... A Artuš je černoch? Jako vážne?

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Skvělé kostýmy, pěkně zachycená doba, skvělý děj, dobří herci, perfektní kamera a především - mafie kam se podíváš. Tohle prostě chceš!

plakát

Deepwater Horizon: Moře v plamenech (2016) 

Tohle jsem dlouho odkládal. Chyba. Ten film je fakt dobrej a to ikdyž mě tahle tématika moc nezajímá. Pro lidi, kteří mají rádi filmy podle skutečných událostí naprostá povinnost.pro milovníky dobrých filmů rozhodně doporučuji. 5 hvězd.