Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (73)

plakát

Rüyanda Görürsün (2023) 

Film byl pro mě příjemné překvapení. To, že Burçu umí romantiku už víme, ale že jí to bude fungovat i s Muratem, tak to už je jiná. Velmi zajímavá myšlenka filmu doplněná o výborný playlist.

plakát

Turistický průvodce láskou (2023) 

Film pro mě byl příjemnou oddychovkou. Rachael prostě tyhle romanťárny umí. Kdo chce takhle při sobotním večeru vypnout, tam pak je to film rozhodně pro vás.

plakát

Děti si nech! (2021) 

Tenhle film mě opravdu bavil. Rodiče, kteří jsou odjakživa soutěživí se rozhodnou, že se chtějí rozvést. Nicméně z původního plánu péče o děti se stane bitva mezi rodiči, neboť oba mají najednou rozdílné plány. Typická rodinná komedie, která rozhodně pobavila.

plakát

Nesnáším tě, lásko (2021) 

Já jsem byla spokojená. Moc jsem od filmu nečekala, ale nakonec jsem se docela pobavila. Chemie mezi Lucy a Austinem funguje. Fanoušci knihy mohou být spokojení. Hudební podkres je též bez diskuse výborný. Takže ano, za mne plný počet. Občas je ta romantika v každodenních chaotických životech potřeba aspoň ve filmech.

plakát

Láska klepe na dveře (2020) (seriál) 

Seriál, který spojil dvě velká jména turecké televizní zábavy, a sice Hande Ercel a Kerem Bürsin. Seriál je bez jakýchkoliv výmluv romantika, která se snaží předat romantiku i divákovi. Nicméně stejně jako u dalších seriálů z Turecka i zde jsou některé z epizod v podstatě jen výplní, aby konečný počet dílů byl vyšší a měl tedy lepší prodeje. Hudební doprovod jednotlivých epizod je vcelku zajímavý a mnohdy se autoři hudby dostal v podstatě okamžitě na přední příčky hitparád. SCK v Turecku a v mezinárodním prostředí jede. Hlavně v tom mezinárodním, kdy statisíce lidí po celém světě sledují živě epizodu svého seriálu v turečtině. Na tomto seriálu lze dokonale vidět efekt toho, když se spojí tým skvělých lidí, kteří mají stejné cíle.

plakát

Nečum na mě show (2021) (pořad) 

Budu asi jedna z mála, ale tahle show mě baví. Občas je to sice přes čáru, ale co dneska není. Navíc si myslím, že tu v historii české talk show scény byly mnohem horší pořady. Dominik prostě využil něčeho, co frčelo a stále frčí...

plakát

Pohoda v rytmu country (2021) (seriál) 

Je to typický americký sitcom, kde máme zpěvačku, která se stane chůvou dětí, které jsou na svůj věk možná až moc vyspělé, zejména přechytralá nejmenší dcerka. Nicméně i přesto je to dobrý seriál na vyplněný odpoledne. Hvězdičky pak za hlavní dvojku - Katharine a Eddieho.

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) 

Ono hledat logiku v dnešních seriálech nejde. Toliko k hodnocení většiny zde komentujících. Já za sebe mohu říct, že seriál je skvělý. Mám načtenou knižní předlohu, tudíž je moje hodnocení krapet zaujaté, ale i přesto si myslím, že tu máme zajímavý seriál.

plakát

Svatba na první pohled (2020) (pořad) 

Budu patřit zřejmě k minimu lidí, ale docela se mi to líbilo. Možná je to proto, že jsem nedávnou viděla Láska je slepá a tohle mi prostě k tomu sedlo. Projekt je to zajímavý, jsem zvědavá, jak ty páry nakonec dopadnou.

plakát

Biohackeři (2020) (seriál) 

Seriál poměrně rychle utekl až sem se sama divila. Příběhově je to zajímavé a celkově mne to bavilo. Jediné, co mi trochu snižuje to hodnocení byla ta hlavní postava Miy/Emmy, ale přesto se člověk přenese poměrně snadno.