Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 194)

plakát

See - Série 2 (2021) (série) 

Závěrečná bitva je prostě ve všech směrech super, ale rozhodně stojí za to celá S02. Zápory: tedy nepočítal jsem, ale v bitvě muselo krutou smrtí padnout víc slepců. Závěr: doporučuji.

plakát

Tom Clancy: Bez výčitek (2021) 

Sýrie. Další zničená země s přispěním velké USA humanitární pomoci. Stejné, jako pravdoláskařsky posvěcené humanitární bombardování Jugošky. Zase je alespoň co točit a zdůraznit hrdinské činy, záchrany agentů i konfrontace s dalšími rusáckými pomocníky. A samozřejmě podvody, kdy si chce namastit kapsu každý.  Závěr: doporučuji.

plakát

Animales Humanos (2021) 

Nesedělo mě pár nesmyslů /jsem nějaký ekoterorista na odpočinku, mám falešný jméno, ale bratříčkuju se se sousedy?; velký bratr se domákne, že něco se sousedy není v pořádku, nemůže se dovolat, pak telefon při rozhovoru vypadne a on nic neudělá?; to byla nějaká samota, kde jsou tři domy, jinak by to jejich řvaní někdo určitě nabonzoval, atd./, ale jinak ok. Tomu, aby i cvičený pes nezaútočil na malé dítě nebo dospělého, které vezme kámen a napřáhne na něj, zabránit nejde. Malé dítě k němu nemá co lézt. Pominu, že psa chovali dva cvoci, ale i zde je potřeba zajistit, aby zvíře mělo bezpečný prostor. A to jak pro sebe, tak vůči okolí. Klady: na závěr uvidíme krmení nové fenečky, dokonce ekologická masová konzervička byla. Závěr: padesát na padesát.

plakát

Chaos (2021) 

Hurá! Evoluce pokračuje, Tak nějakému pravnoučkovi se bude kouřit z hlavy, bude muset ovládat svůj hluk a vegetit na planetě vzdálené několik světelných let. Musím raději co nejdřív zkontrolovat svého, jestli už se neobjevují první příznaky. Závěr: opět další zbytečnost, nedoporučuji.

plakát

Daman akeseo guhasoseo (2020) 

Granátový závěr byl zřejmý už hodně dlouho před odskočením pojistky. Vyhrála vlastně jen holčička. Dostala nového taťku s mamkou v jedné kupě a k tomu s taškou bankovek. Klady: jediný sympaťák byl řezník. Závěr: doporučuji.

plakát

Smrt ve tmě 2 (2021) 

Proč horor? Obyčejná vyvražďovačka, která už snad nebude mít pokračování. Přece jedna zajímavost. Máme tu další soutěžní kus do World´s Strongest Mana. Vyřadíme otáčení pneumatiky a přidáme převracení železné bedny naplněnou víc, jak jedním krychlovým metrem pramenité vody. Zamlouvám si první řadu. Závěr: doporučuji.

plakát

Severní Marseilles (2020) 

Každodenní rutina policejní patry současné Francie. Marný boj s pouliční kriminalitou k tomu plnění neexistující, ale skutečného čárkového systému. Nemožnost přístupu do No-Go zón. Závěr: doporučuji.

plakát

Quo vadis, Aida? (2020) 

Sousedské vyvražďování tisíců lidí a to za pohledu nejenom celé Evropy. Do tohoto tématu se stále ještě nikdo pořádně neopřel a bude to trvat ještě dlouhou dobu, vždyť i dokumenty našlapují velmi zlehka. Závěr: doporučuji.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

S01/E01-09. Po všech těch nadšených ohlasech jsem očekával ještě větší morbidní nářez. Závěr: doporučuji.

plakát

13 minut (2021) (TV film) 

To, že při cestě Praha – Brno, a překročení povolené rychlosti o 20km/hod., ušetřím 13 minut, je pouhá teorie. Neušetřím nic! V dokumentu vyslechnete upřímnou zpověď několika účastníků závažných dopravních nehod. Ke skutečnosti se, ale bohužel nedostaneme. Po silnicích se pohybují stovky neřidičů, kteří nikdy řidičský průkaz nevlastnili, na jejich kontě jsou desítky zákazů řízení motorových vozidel, kartu neřidiče mají počmáranou, jak od Jiráska, což ve finále znamená, že ŘP nikdy mít nebudou. K tomu ani volant vozu jim většinou ani neříká “pane majiteli” a v jejich těle pokaždé koluje směsice různých látek, po kterých se ani pěšky po chodníku nepohybujete v přímém směru. Tresty pro ně jsou výsměchem. Zápory: chybí info o postihu. Závěr: doporučuji každému.