Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (240)

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Úžasná adaptace, která v ničem nekulhá. Spousta skvělého černého humoru. Hvězdné obsazení a s jistotou jedna z mých nejoblíbenějších komedií. Výprava, kulisy, kostýmy, rekvizity...oh... všechno je perfektní. O hereckých výkonech ani nemluvím! Škoda jen, že se neobjevil jejich domácí mazlík, ale točit s živým lvem by byla výzva jak blázen... Za mě plný počet...kdykoliv!

plakát

Addamsova rodina 2 (1993) 

Velmi kvalitní pokračování, které udrželo kompletně atmosféru a je snad ještě lepší. Vtipy úžasné, výprava dechberoucí, make up, kostýmy,... Paráda. Joan Cusack je fantastická a musím zmínit i Mercedes McNab, jejíž Amanda...královna kempu... je neskutečně vlezlá a otravná :) Výborné!!

plakát

Amy (2015) 

Upřímně... měl jsem ji rád a mám stále, jako textařku, zpěvačku, hudebnici s obrovským respektem k hudbě... ale jako člověk byla na přesdržku. Nelze vinit jen okolí... sama byla sebedestruktivní, slabá a možná právě proto tak úspěšná. Zašláplá v blátě, beznadějně zamilovaná do těch největších sviní a obklopená lidmi kteří ji chtěli pomoci a lidmi, kteří ji chtěli vyždímat domrtě. Bohužel nejsem fandou touhy prosadit se, mít úspěch a respekt a nebrat v potaz, že to s sebou přináší i možnost, stát se lovenou zvěří. Těžce se to posuzuje, dokud se člověk v této situaci neocitne... každopádně bych řekl, že jí samotné nejvíce podřízla nohy její vlastní krev. Ziskuchtivý otec, labilní matka, to není dobrá deviza pro začátek úspěšné kariéry... Příjde mi, že v určitou chvíli je to prostě jen další dokument proti papparrazzi, ale podán stravitelně a bohužel bez happyendu. Ale ten všichni čekali a byl by zázrak, kdyby v případě jedinečně talentované Amy Winehouse končil jinak.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

O jednu hvězdu slabší než díl první, ale i tak velmi kvalitní. Obsazení hvězdné, vtípky vtipné (parohy nad Josefovou hlavou...), jen mi tento díl přišel tak nějak smutnější. Pochválena buď hudba, která byla skvělá.

plakát

Antikrist (2009) 

Když vám pokus o umění přeroste přes hlavu...

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Jsem velmi rád, že Michelle Pfeiffer dostala pořádný prostor a dostalo se i na její akční scény, ale jinak jsem se neustále snažil něčeho chytit při pádu do světa Quant, ale nepodařílo se... chaotické, ale místy vtipné. A to byl doposud Ant-man můj nejoblíbenější Marvel.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Ježiš... abyste se všichni z těch vašich pseudochytrých recenzí, jak je všechno na prd, nepos*ali... Jestli jste šli na něco jiného, než na popcornovku, tak není chyba na jejich přijímači. Za mě slušná zábava, která stejně splývá v jedno bez ohledu na to, jestli je to Marvel nebo DC.

plakát

Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana Del Rey - Don’t Call Me Angel (2019) (hudební videoklip) odpad!

Příšernost... Lana působí, že je tam navíc a nože vrhá hůř než děcko... Miley tradičně špinavá jak po gangbangu a Ariana? Kroutit se před kamerou je jediné, co jí jde... Zbytečnost a o hudební stránce ani nemluvím.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Vizuální lahůdka postavená na nijakém ději, což je celkem škoda. Ale coby obrovský fanoušek rostlinného a živočišného světa jsem byl opět v nebi. James vytvořil opravdu nádherný svět jak na souši, tak pod vodou a snad se mu podařilo poukázat na ochranu životního prostředí zase o trošku víc. Oscaři v technických kategoriích jsou jistotou a bude to zasloužené.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Takhle extrémně odfláknuté a nedůvěryhodné efekty jsem nečekal... A ještě trapnější děj už vůbec... :( Obrovské zklamání!!!