Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (699)

plakát

Godzilla vs. Kong (2021) 

I když je to opět jen přehlídka brutálních digiorgií jako v G2, tak mi to svým způsobem přišlo o fous lepší. Dokonce lidští herci jsou místy zapamatovatelnější než v minulých filmech (jo asi jen Rebecca Hall), ale i tak je na plné čáře válcuje Kong, tomu opičákovi prostě fandíte a cítíte s ním především ve chvíli, kdy mu Godzilla regulérně dala na prdel a zároveň na něj čuměla stylem "nechci tě zabít vole, jsem tady z jinýho důvodu". Universum zajímavé, ale každá pohádka končí a snad i tahle dostála svému šťastnému konci.

plakát

Na pivu s Civalem (2021) (pořad) 

Zatím za 4, uvidíme zda (ne)ústup té čínské sračky umožní sehnat další kvalitní hosty a vysílat z klasického studia (civalovo obývák) než přes ty pojebaný teamsy či skype. Hlad jako host a rozbory díla režisérů taky potěšily.

plakát

MovieZone Live! (2010) (pořad) 

A tak jako jo, občas to jsou 2 hodinky skvělé zábavy, ale občas to jsou skoro 2 hodiny, kdy mě Cival svýma kecama sere, Rimsey stále dostává čouda a Hlad s Imfem jsou tak kriticky na výši, že z toho člověk dostane závratě. Naštěstí se to děje méně často, než výskyt KarlaR (i ten by mohl být menší).  Zkrátka zachovejte původní čtyřčlenou silnou skvadru a prosím co nejméně zvěte Djůda a toho druhýho pišišvora, to je pak těžká nuda.

plakát

MovieZone Live Speciál (2018) (pořad) 

Jo, tohle mě baví. Načuhování do zákulisí legendárních filmů našeho mládí, dětství je prostě fajn a kolikrát lituju, že to není delší.

plakát

Blb a blbec (1994) 

Název filmu je vlastně vánoční, české překlady debilní ale jinak je to tak trochu třetí díl pravé a levé ruky ďábla. Pěkné zakončení spolupráce dua Hill/Spencer. Díky hoši.

plakát

Shoky & Morthy: Poslední velká akce (2021) 

Nejsem si jist, jestli někteří uživatelé viděli ten samý film co já. Taková píčovina ... Ne teď vážně, pro Magnuska to asi bude nejlepší film jeho kariéry, občas jsem se zasmál, ale jinak to je fakt nuda a od uskupení Kozub/Štáfek jsem čekal mnohem víc.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Na Hromnice o Natálku více. Ano, do skomírajícího rybníčku české pohádky vtrhla nová naděje. Slušný casting, žádné trapné triky, dobrý a pro pohádku neokoukaný námět a ani nechybí tradiční pohádkové hodnoty. Časové hrátky byly využity naplno, jak pro zábavu, tak pro rozplétání problému alá Na hraně zítřka. A čarodějnice je přesně taková, pod čím si představuji "démonicky krásná". Děkuji, jsem spokojen.

plakát

Ještě rychlejší a zběsilejší (2015) 

Už jsem si myslel, že tradiční parodie je dávno mrtvá, resp. potopená hluboko v nádrži plný sraček a fekálního humoru. Ale ejhle, občas se objeví záblesk naděje. Superfast je něco, co se mě osobně zdá mnohem blíž k tradičním parodiím typu Bláznivá střela nebo Žhavé výstřely, byť nějaký fórky jsou trapný a mají blíž ke Scary movie pozdějších dílů, ale i tak to nebylo špatný. Ten film si regulérně dělá prdel nejen z celé série FaF ale i z jejich představitelů a nemám problém tomu ty 4 dát.

plakát

Šlápni na to (2014) 

Pokud nejste petrohead nebo obecně nemáte nějaký vztah k autům, bude pro vás ten film jedno velký bóring. V opačném případě se budete jednoduše kochat krásnými záběry. Nehledejte v tom filmu hlubokou myšlenku, je to prosté jak kolo od mustanga. Máte magora s rodinnými problémy, ten má kromě dcerky ještě neustále provokující plešatou nemesis (asi inspirovanou Tokio driftem) a tak než bys řekl barnevet, už se z pouličního závodu alá FaF a přes závodní okruh pouštíme do mega závodu přes celé Norsko. Gumball Norget, sponzorováno Shellkou. Co na tom, že na začátku je asi dvacítka aut, vy prostě jen vidíte jak najednou některé z nich leží v pangejtu, dostali BUSTED! od cajtů nebo jim asi z té námahy už po 200 km odešel motor, to jsou bezejmenné postavy takže chuj s nima. Dál pokračujete v kochání se norskou krajinou a posloucháním brumlání amerických osmiválců. Sem tam je do toho nacpaný rodinný drámo, rozumně prokládaný fórkama od hyperflegmatiků v černym TransAmu. A najednou je hodina a třičtvrtě pryč a už tam sázíte slušné 3,5.

plakát

Osada (2021) (seriál) 

Hodnocení jednotlivých dílů mě fakt nebaví, tak závěrečná sumace po shlédnutí celého seriálu. Když se seriál rozjížděl, pár nadšenců mi řeklo "koukni na to, je to hlína". No pěkně děkuju, od Kolečka jsem čekal něco lepšího a dost jsem z toho byl zklamán. Na 13 dílů je opravdu slabé, když to chytne dech až po druhé půlce. Bohužel tenhle chatařský experiment časem úplně zapadne a na rozdíl od Mostu nebo Přeboru si na něj už asi ani nevzpomenu. I tak samotný námět hodnotím kladně, stejně tak herecké obsazení. Tedy kromě vysloveně protivné a nesympatické Nesvačilové, nikdy víc!!!