Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Mé očekávání před půlnoční premiérou byli veliké, jako u většiny fanoušků této série. Očekávání opadlo po asi půl hodině filmu, kdy jsem film již považoval za remake toho nejlepšího, ne za plnohodnotné pokračování star wars. Kopírováním již známého z předchozích filmů je cítit z většiny scén. Spousta míst, postav Vám budou připomínat již to co znáte, dopředu u některých scén již víte, co bude následovat i když se snažíte na to nemyslet. Osobně bych uvítal zaměření se spíše na něco nového, překvapivého. Bylo úžasné vrátit se do stále žijícího světa star wars, který Vás znovu vtáhne do sebe, ale přeci jen jsem doufal v něco víc.

plakát

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) 

Oproti prvnímu dílu byli zkoušky ohněm příjemná změna. Děj filmu se odehrával v udržitelném spádu ale místy se stával až nesnesitelně předvídatelným a nudným. Pro nečtenáře knížek snadno pochopitelný a dobře navazující na první díl, bohužel ztrácející na tajemnu prvního dílu. Kde v prvním dílu bylo hledání odpovědí a cesty ven v druhém nahrazuje útěk od ZLOSINa a hledání "bezpečí". Pokud hledáte trochu jiný pohled na zombie,dávku akce a trochu horového nádechu mohu jen vřele doporučit.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Skvělý seriál který Vás udrží v napětí každý díl. Velice ocenuji psychologický vývoj jednotlivých postav. V seriálu se objevují i slabší díly ale ty se okamžitě vynahrazují díly nabité akcí. V seriálu se dají i zahlédnout velice zajímavé momenty, která dokáží jak rozesmutnit tak pobavit. Pokud hledáte něco co Vás udrží se dívat i na další serie seriálu tak toto je určitě správná volba.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Na tento snímek jsem šel trochu se skepsí vůči tomu jaký bude. Ze začátku to vypadalo že budu mít pravdu ale jakmile se film rozjel už ho nic nedokázalo zastavit a film utekl jako voda. Film se drží jednoduché zápletky z které vznikají uzasne momenty naplněné humorem. Všichni kdo nehledají žádné velké přemýšlení a složité zápletky si v tomto snímku najdou své a zcela jistě je pobaví stejně jako mne.

plakát

Interstellar (2014) 

Skvělá myšlenka, zajímavé zpracování ale bohužel dlouhé a v některých momentech i nudné. V některých momentech je těžké se neztratit, v jiných naopak si skoro chcete klepat na čelo a řikáte si co to má být. První polovina filmu Vás udrží v sedle i přes svou délku ale jakmile opustíte Zemi začnete si všímat větších a větších mezer v příběhu. Film balancuje skvělá hudba a efekty, které Vám dokáží vyrazit dech. Jediná opravda usměvná věc byli roboti u kterých se člověk nedokázal nezasmát. Přesto stále stojí tento film vidět.

plakát

Místnost sebevrahů (2011) 

Hodne zajímavý snímek co se stane pri nepochopení rodicema ci pripadneho nezajmu ze strany rodicu a dnesnima moznostma internetu. Snímek by šel možná zpracovat i jinak nnez uplne touto formou ale i tak je dobrý pro zamyšlení :)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Film u kterého Vám délka nakonec příjde jako každý jiný film. Nejdriv sem se bal ze se budu totalne ztracet ale autoři se postarali abych vzdy chytil nit kde sem prestal. Je to uzasne propracovany film postaveny na velmi zajimave myslence :) Kazdy kdo si mysli ze by nestal za to ho shlednout se mýlí a bude velmi prijemne prekvapen :) Mohu Pouze doporucit a doufat ze bude mit stejny uspech u Vas jako mel u me :)

plakát

Úsvit mrtvých (2004) 

Znovu jeden z lepších zombie hororů, který tento žánr vytahuje na vyšší příčky. Skvělé zpracování od scénaře přes hudbu po režii. Dialogy Vás nudit nebudou naopak si budete připadat jako jeden z nich. Pokud máte rádi tento druh hororu mohu jen vřele doporučit. 9/10

plakát

Eragon (2006) 

Kdo četl knihu tak se nedoporučuji vůbec dívat. Děj převrácený jak jen to jde, postavy se chovají jinak než by měli. Efekty v se dají přirovnat k těm lepším, bohužel poslední bitva nesplnila očekávání které jsem do ní vkládal. Tento snímek hodnotím 2/10 a to jen díky efektům

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Dech beroucí podívaná .... i tak by se dal popsat tento monumentální seriál, který Vám každým dílem vyrazí dech ... Postavy, u kterých se nemůžete být jisti jejich přežitím ... Tento seriál je spojením dobou kolem středověku s fantasy světem který se znovu probouzí k svému životu ..... Jedinečné postavy i lokace .... Příběh, který Vás rozhodně vtáhne do hry