Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (49)

plakát

Tenkrát v ráji (2016) 

Z 99 minut devadeát minut pohled na skály. Viděla jsem herce co dlouho ne. Ale to je tak všechno. Jak se stak povedeným příběhem dá natočit tak blbej film? Chyběli zásadní sceny, nějaký dialogy... pořád jsem jenom viděla: skály - někdo někam kráčí lesem - sklály někdo někam kráčí polem - skály.

plakát

Lída Baarová (2016) 

Asi jsem koukala na něco jiného. Mě se líbilo i když pravdou je, že nejvíce mě zaujala postava jejího otce. Goebbels byl tak slizkej, že by za to měl dostat snad i cenu. Ten černej humor, nevím jestli tam patřil, nebo tam byl omylem, ale nějak mi tam seděl. Moralisti asi napřáhnou prst, ale co, takhle to bylo. Hamna Stašová je excelentní. S takovou matkou by zmagořil asi každý. Kostýmy hezký, kulisy taky, ale něco tomu trochu chybělo. Přišlo mi to jako osnova k filmu a teď by to chtěla natočit celý, víc detailů, víc výpravy. vždycky to bylo šup rok - to se stalo tohle a jedu dál. Pomohu vám utec a šup byla v Praze. Film hezký pro mě, ale ano zasloužil by si mnohem lepšího režiséra a jinou herečku. Ale na naše poměry a záplavy romantických rádoby komedií nebo naopak duchaplných tragedií lepší nadprůměr.

plakát

Bezdružice (2015) (seriál) odpad!

Nač plýtvat slovy.

plakát

Pan Holmes (2015) 

Já nevím nějak se mi to líbilo. Pro skalní fanoušky Holmese asi nic moc, možná jim dokonce krvácejí oči, ale pro mě.... Depresivní dožití knižní postavy, chřadnoucí mistr svého řemesla ztrácející svouji největší zbraň. No a konečně jednou zase dobrý dětský herec, krásný kulisy pro mě nádherný film.

plakát

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015) 

Skvělý, konečně se to někam pohnulo, už ten minulý díl se mi zamlouval a dneska nádherný zážitek, to jsem nečekala. Šla jsem na dementní střílečku prakticky z nudy a najednou to mělo i děj, humor, akci, logiku (adekvátně ke stylu filmu samozřejmě) Herci si dle mého skvěle sedli a konečně už to neni film o jednom člověku. No co dodat,, spokojenost, jenom chvílemi trošku moc upovídané a doufala jsem že ta "agentka" zemře, ale nevadí i tak 4* naslouženě.

plakát

Oliver Twist (2005) 

Film se mi nelíbil, nevím proč a proto ho ani nebudu hodnotit (kazit hodnocení, když nemám ponětí proč mě nebavil). Herci sympatičtí prostředí přesvědčivé i děj plynul tak nějak jak má. Mám ráda tohle prostředí tuhle dobu, ale nezaujalo mě to. Ale nebyla to vina filmu.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Koukám, že jsem asi viděla něco jiného než řada lidí tady:) Konečně mají ty postavy nějakej život, nějakou minulost. Víc strojů, víc výbůchů, víc rvaček... no a? Když je to povedený proč ne. Já osobně mám radši umírněnější bitvy, ale tady to nějak sedlo. Mlátící části vs. party a rodinný život? Skvělý. Bála jsem se hrdinských řečí a trnula hrůzou aby se z nich nestaly "kladní hrdinové jak se patří" a díky! Nestalo se. Pořád jsou to ty stejní amatéři. Gratuluji! Jen ten konec mě nějak nas* ty budoucí Avengers mi teda nejsou sympatický ani omylem, ne, ne a ne.Připomínají mi tu mladou partičku pitomců z trojky postradatelných. Aktualizace po shlédnutí s dabingem: Už chápu proč se to kamarádce nelíbilo, že to byla nuda. Byla na tom v češtině. Jsem zastáncem našeho dabingu, nebo spíše jsem byla. Jestli jim za tuhle práci někdo zaplatil jsou to peníze prohozený oknem. Hnus fijalovej to je. Strašný, normálně jsem myslela, že z toho kina zdrhnu! Hlas Toma Kranicha na Tonyho? To myslejí vážně? A Wanda? To byla nějaká 100 kilová dabérka nebo nevim, nedalo se to opravdu ne.Dabing to vše zničil....proč jen jsem se na to podívala.....

plakát

Zulu (2013) 

Hrozivě upřímný film, padali tam jak zralé hrušky, herci excelovali... kameraman se vyhnul šílenému třesu kamery, jak je poslední dobou zvykem, žádné zbytečné efekty...spokojenost