Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (9)

Narušení

Narušení (1999)

Was I every crazy? Maybe... or maybe life is.

Snílci

Snílci (2003)

Poprvé jsem se seznámila s knižním zpracováním a následně až s tímto filmovým. ,,Nejlepší knižní či filmové kousky najdeme v momentě, kdy to nejméně očekáváme," tohle tvrzení je charakteristickým aspektem v této situaci. Bertolucci dokázal zfilmovat všechny mé představy, které mne naplňovaly při čtení knihy. Zobrazil to, co jsem od filmu očekávala a představil jej na filmovém plátně.

Stud

Stud (2011)

Moc toho nenakecám- tak jako herecké seskupení v tomto velmi frustrujícím filmovém kousku. Nevím, zda-li mne tak zneklidňuje představa sexuchtivého Fassbendera nebo se může jednat o prachsprostou artovou věc, ale vyvrtalo mi to půlmetrovou díru do mozku. Pro neklidné a vyjeté diváky asi dost nudná podívaná, ale Ti, kteří od filmu očekávají více než nějakou slátaninu, kterých je v dnešních kinech až nadmíru, mohou prožít dost silný filmový zážitek (či orgasmus?) . Těžko říct.

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Spisovatel, nosící pyšně jméno Chuck Palahniuk, u kterého se divím, že nemá na čele přilepenou samolepku s názvem podivín, mne nasměroval k tomuto filmovému ztvárnění, které bylo stejně tak geniální, jako knižní zpracování. ,,Nezáleží na tom, jak se jmenuju, ale můžete mi říkat třeba Jack. Šest měsíců jsem nemohl usnout. Při nespavosti je všechno jako ve snu. Všechno je daleko od vás." Pokud jste někdy trpěli nespavostí a cítili jste, že zde nepatříte, že si připadáte jako trosečník na opuštěné planetě... tak právě pro vás je tu Fight club s plno dalšími lidmi, kteří se přišli odreagovat a vybít své druhé já, které je zakopané hluboko ve Vás a čeká na správnou chvíli, jako je tato... What can I say? Just anarchismu zdar!

Ovládací panel
13 bodů