Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (8)

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Stodvacetjedna epizod - plných čtyřicetdva nadupaných minut - kdy každá epizoda má dvatisícepětsetdvacet neuvěřitelných sekund - což dále činí pěttisícčtyřistačtyřicetpět minut celkově nepochopitelné geniality, která nemá obdoby.

Síla umění

Síla umění (2006)

,, Prostě nějaké čmáranice, nerozumím jim, za pár korun Ti to abstraktní umění, na které pěješ samou ódu, nakreslím za deset sekund. Nemám s tím problém, dej mi těch slíbených deset sekund, nacákám Ti černou, modrou a ty mě budeš uctívat. Nedává to smysl, estetika je pro mne španělská vesnice. " Život nedává smysl, tak proč by umění smysl dávat mělo. Ano, prosím, jeden umělecký orgasmus k snídani, děkuji.

Black Books

Black Books (2000)

Nalijeme si doušek kvalitního vína, usadíme se, seznámíme se a budeme si vyprávět historky z jednoho knihkupectví, kde nám nechtěli prodat knihu. Black books, black humor, black coffee, hit the jackpot.

Můj přítel Monk

Můj přítel Monk (2002)

Hlavní postavu nehraje Tony Shaloub, pana Monka hraje prostě pan Monk.

Duše východu

Duše východu (1992)

Jednou, až zde nepostřehnu žádný záblesk blyštivé budoucnosti, až mne západní civilizace nebude nijak naplňovat, seberu své sakypaky a uchýlím se do hor, vstříc vlastnímu osudu, meditovat o své vlastní podstatě. Bydlíme na stejné planetě, ale přeci jen lidské priority a pohled na lidskou existenci mezi západním a východním světem jsou zcela odlišné.