Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (21)

plakát

Fotograf (2015) 

Milovník kundy a sexu a hle, jak se diví, když ho někdo pořádně oje*e. Marie byla úplně dokonalá, od anděla k ďáblici, které jsem fandila až do poslední chvíle. Překvapuje mě, že spousta lidí zde v komentářích vidí negativně Marii. Zbožňovala ho, ale tak trochu tušila, že on je prostě manipulativní přelétavý sráč zaměřený jen na uspokojení své aktuální potřeby a ega. Tak si to pěkně pojistila a nenechala si nasr*t na hlavu. I přes mou větší náklonnost k Sáře je Saudek prostě výjmečný. Vidí něco úžasného tam, kde by si spousta lidí radši vypíchlo oči a udělá z toho umělecké dílo. A film tohle krásně zachytil.

plakát

365 dní (2020) 

Čekala jsem podle hodnocení něco mnohem horšího než 50 odstínů, které opravdu nemůžu vystát.. O to milejší překvapení pro mě bylo, že jsem film vydržela až do konce a navíc mi to přišlo i celkem povedené - zvlášť pak hlavní postavy, mezi kterými byla úplně cítit chemie a jsou oba prostě sexy.. Hvězdička navíc za to, že mám podobnou pohádku doma O:-) ...

plakát

Velkolepé století (2011) (seriál) 

Tohle buď zbožňujete nebo ne :) A nás doma Hurrem prostě baví :) Souhlasím s Orlau32 :)

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Tenhle nepříjemný, chvílemi opravdu stupidní film nezachranili ani krásné záběry krajiny, za které dávám dvě hvězdičky.

plakát

Ztracený svět (1999) (seriál) 

Také patřím k těm, které tenhle seriál postihl v dětství.. po zjištění, že si do teď pomatuji všechny představitele, úvodní znělku a většinu dílů a po přečtení zdejších negativních komentářů musím dát 5* ! :)

plakát

Hiphop-erace (2014) 

Jedním slovem ÚŽASNÉ.. V jednu chvíli se smějete, v tu druhou zase pláčete.. Tolik krásy, krásy stáří..

plakát

Den trifidů (2009) (TV film) 

Pokud chcete návod, jak zmršit skvělou knižní předlohu a udělat z toho překombinovaný chaos, tady je...

plakát

Marie Terezie - Série 1 (2017) (série) 

Nádherné kostýmy, zámecké prostředí a.. no a tady asi končím.. Nevím jestli to je tím dabingem, ale dialogy na mne působily jak z ordinace v růžové zahradě nebo jak se ta blbost jmenuje.. Někdo se snažil, aby to působilo velkolepě, ale to prostě nemůže fungovat, když jediná scéna z bitevního pole ukazuje jak pět vojáků zahrabává ten chabý zbytek.. Chtělo to víc historie, akce, ale evidentně to bylo točené jen pro uspokojení průměrného diváka, kterému stačí nějaké rádoby honosně pronesené žblepty, "složité" manželské vztahy a samozřejmě nějaké to prsíčko a jako bonus pozadí Vojty Kotka.. Slabé 3 hvězdičky..

plakát

Rammstein: Pussy (2009) (hudební videoklip) 

Jakej suchar může dát tomuhle 1* ? :D :D :D Za mě absolutní pecka - jak hudebně, tak klipem..

Ovládací panel