Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (1 895)

plakát

Sedm (1995) 

K tomuto filmu bych řekl jenom jedno. Jenomže to slovo neexistuje, tak bohužel, nemám slov.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Geniální dílo, takovou schízu jsem ještě neviděl a ani nečekal.

plakát

96 hodin (2008) 

Příběh jednoduchý? Ano, ale jak podaný! Je tam možná krapet toho Bourneovství, ale Liam Neeson je ve skvělé formě a perfektně zahrál taťku, co si jde pro svoje zlatíčko a přitom rozsekat pár sráčů co ji unesli! Rýchlé a úderné! Nejadrenalinovější adrenalinová pecka posledních let. Pierre Morel jde po okrsku 13 ještě víš.

plakát

Pokrevní bratři (1999) 

Neuvěřitelný a zároveň úžasný Willem Dafoe!! Absolutně pro mě neznámý film od kterého jsem dostal plnou nálož!

plakát

Lví král (1994) 

Tohle jsem zažil kdysi dávno v kině, naprosto úžasné, můj nejoblíbenější klasicky animovaný film vůbec! Nejen co se týká animace, ale i příběhu a emoční stránky. Spoustě dnešním rádoby zábavným animákům nakopává zadnici ráží tatatatata! :-) Lví král je pro mě prostě král klasické animace.

plakát

Rain Man (1988) 

Nevím co bych dodal, vše už je řečeno. Ale rozhodně nejlepší film Dustina Hoffmana. Do role autisty se vcítil s naprostou precizností a bezchybností. Celkově tento film patří mezi špičku filmů s tématikou mentální retardace či postižení vůbec!

plakát

Želvy Ninja (2007) 

Tak tohle je vzpomínková záležitost a jsem velice rád, že jsem se dočkal 3D animovaného zpracování, které je výborné. Byl jsem ze začátku zklamán, že se neukázal trhač, protože ve filmu přeci jenom chybí, ale na druhou stranu je to tak bravůrně zmáklé, jak akčně, tak animačně, že jsem nemohl dat méně než 5*. Doufám, že se dočkám i pokračování s trhačem.

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Ultimátní popcorn a vizuální orgie. Krev a končetiny ve všech směr jsem nikdy takhle nemiloval. Dějově jednoduché a přímočaré, přitom tak úderné a skvostné. Adrenalin ve mě dlouho takhle nehaštěřil :-))

plakát

Transformers (2007) 

Bay je akční bůh, nejlepší akční snímek a letní popcorn za posledních 5 let! Akční, rychlé, nádherné, úchvatné, precizní, úderné, NEUVĚŘITELNĚ megalomanské, technicky převratné a na konci husina, ale asi půl hodiny v kuse! Já jsem byl v nebi! Musel jsem na to dvakrát do kina a šel bych klíďo znova!

plakát

RoboCop (1987) 

Jednohlasný dabing je děs běs, když vlastně nevíte která osoba mluví :-)). Originál to ovšem napravuje a tenhle film s titulkem kultovní je fakt kultovka se vším všudy. V té době, to jsem se akorát narodil :), to musela být naprostá bomba a panika. Na remake se celkem těším, tak doufám, že to Padilha zvládne velmi dobře.