Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (178)

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Nevím, co mě na tomto filmu bavilo více - jestli skvělá hudba, vtipné dialogy nebo střestěně stvárněné hlavní postavy. Každopádně tahle jízda galaxií mě opravdu pobavila.

plakát

Děti úplňku (2017) (TV film) 

Je hrozné, že i přes všechny pokroky lidstva se s tímto nedokážeme lépe vypořádat. Bylo těžké se dívat na tento dokument, nedokáži si vůbec představit, jak těžko by mi bylo něco takového denně prožívat.

plakát

Cizinka (2014) (seriál) 

Cizinka je bezpochyby večerníčkem pro dnešní unavené ženy.

plakát

Bláznovo zlato (2008) 

Lehká letní oddechovka hodící se k parnému dni a litru mojita ... napětí a pravou honbu za pokladem či triller opravdu nečekejte.

plakát

Jak básníci čekají na zázrak (2016) 

Básníky moc nemusím, proto jsem čekala jen trapnou slátaninu navazující na předchozí díly. Dočkala jsem se však příjemného překvapení.

plakát

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016) 

Kdyby z tohoto animáku někdo vystřihl naprosto zbytečné písničky, dala bych *****. Ale někdo si prostě nemohl pomoci, asi si myslel, že je to dnes hrozně IN.

plakát

Příchozí (2016) 

Nemám ráda UFO tématiku, ale tohle mě opravdu dostalo! Tvůrcům i hercům tleskám. Byla jsem napnutá jak struna od houslí.

plakát

Oko v oblacích (2015) 

Jak to co nejlépe vystihnout- od filmu jsem si několikrát odskočila na wc bez využití tlačitka ´pausa', protože mě opravdu nebavilo čekat, než se děj někam posune. Dvě hvězdy dávám za Helen Mirren a Alana Rickmana. Jestli to takhle funguje i v reálu, tak se není čemu divit, že se v Evropě děje, to co se děje.

plakát

Pasažéři (2016) 

Konečně někdo zase natočil film podle mého gusta. U mě 100%.