Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (178)

plakát

Doktor Strange (2016) 

Marvelovské výrobky miluji, ale tenhle byl doslova vizuálně přeplácaný. Přes skvělé herecké obsazení jsem se od půlky filmu dost nudila. Soustavné překrucování, lámání a rozbíjení obrazu světa mě opravdu nenadchlo. Intergalaktická pohroma v podobě duhového uřvaného obličeje byla spíše k smíchu.... Někdo se zřejmě snažil překonat Počátek a Avengers. Marně.

plakát

Kočka není pes (2017) (pořad) 

Konečně příjemný pořad, na který se ráda podívám, i když psa ani kočku nemám. Rady pana Desenského i paní Vodičkové jsou praktické a na místě. Musím se opravdu smát, když se do tohoto pořadu hlásí někdo se slovy- můj pes je úplně blbý, a odchází se slovy - aha, pes blbej není, jen my to s ním neumíme.

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

Zřejmě prožívám druhou pubertu, ale po práci se vždy těším na to, až si pustím dalši díl Vlčího mláděte. Má to svůj styl, grády, Stilesův úžasný smysl pro humor. Chvíli se klepu strachy, hned na to se směju od ucha k uchu. Prostě fajn oddechovka s vlkodlakem :-).

plakát

Pán času (2005) (seriál) odpad!

Mám ráda sci-fi, fantasy i dobrodrůžo, ale tohle prosím vás fakt ne. Styl humoru naprosto mimo mísu. Nevím, co je horší, jestli ušatý Doktor nebo trapně ztvárněné mimozemské životy. První tři díly jsem doslova protrpěla, dál se na tuhle kravinu dívat nehodlám.

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Pánové, na tohle raději nekoukejte, jinak budete trpět jako můj muž. Film je evidentně cílený pro mladé ženy. Líbil se mi jeho rychlý spád. Žádné dlouhosáhlé pitvání životních kotrmelců- co se stalo, stalo se, jedeme a žijeme dál. Herecké obsazení bylo zvoleno na výbornou.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Už dlouho jsem neviděla takovou mimózní slátaninu. Scénáristé mají evidentně odpor k fyzice, zato zbožňují Kobru 11. Na hereckém obsazení a výbušninách se sice nešetřilo, proč ale tolik přiblblých scifi scén?

plakát

Legenda o vášni (1994) 

Nějak nechápu, že jsem na tento film narazila v televizi až letos, a to ještě v odpoledním vysílání Nova Cinema. Silný rodinný příběh čtyř mužů a jedné ženy se skvělým hereckým obsazením mě opravdu chytl za srdce.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Naprosto nesdílím všeobecné nadšení z tohoto filmu. DiCaprio sice sehrál sexem posedlého a kokainem nasáklého makléře s naprostým nadšením a zcela věrohodně. Přesto mě jeho průvodce zhýralým povrchním životem z 3/4 času značně nudil.

plakát

Zmizelá (2014) 

Zmizelá .... pomalu ale jistě vás svou zvláštně nastolenou atmosférou dokáže ke křeslu pevně zaháčkovat, a když vás po 145 minutách propustí ze svých spárů, valíte očima a kývete nevěřícně hlavou. Přestože dramata a trillery moc nemusím, tak tenhle filmový počin mě naprosto dostal. Zmizelá není rozhodně další klasická hledačka mrtvoly krásné manželky. Je to neobyčejný příběh manželství, lásky a naprostého šílenství.