Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (87)

plakát

Policejní odznak - Série 5 (2006) (série) 

Musím napsat, že po konci téhle série mi bylo vyloženě zle, což se mi ještě nikdy nestalo. Viděl jsem toho spousty, ale tohle bylo opravdu drsný.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

4* z nostalgïe za první dvě série.

plakát

American Crime Story - Versace (2018) (série) 

Zajímavé a děsivé. KONTROVERZE... ach ano. Občas mi bylo zle, ale šlo to. WUT? Pokud mám něco okomentovat, tak to bude o "memento" cutu, který dělá z příběhů skládačku puzzlí o 5000 dílkách. Nejprve si postavíme rám a pak se pomalu dostáváme až ke středobodu všeho - předposlední epizoda byla naprosto famózní, opravdu, když už jsem si myslel, že hlavní motivaci toho vraha znám, ono se ukáže, to co mi mělo dojít hned na začátku, tedy, že naše mentální vysvědčení je jen odrazem výchovy našich rodičů a že stačí velmi málo, k tomu stát se hovnem; proto děkuji a Zdar.

plakát

Newsroom (2012) (seriál) 

Bezesporu kvalita, ale... Já jsem zkrátka jinde.// Dokázal jsem prolomit bolest mi způsobujících prvních pár dílů a přistoupit na hru spěšných podivných dialogů a velkou teatrálnost, která se stala něčím, jako základním kamenem. Časem se to srovnalo, takže dobře, že jsem vydržel, ale v jednu chvíli mi v hlavě běhalo jenom "jak já tyhle lidi nesnáším". Jsem hodně velký skeptik, co se týče novin, médií - častokrát jsem kroutil hlavou a prosil, ale rozhodně jsem byl i obohacen o druhou stránku věci - vidět, že tam možná v tom moři žraloků a krys skutečně figurují lidé. Na mě by víc fungovala větší objektivita a nestrannost, protože tenhle seriál vyloženě lezl Obamovi do prdele, ale když tohle všechno pominu, bylo tam toho dost, proč vydržet a alespoň v rámci možností se zamilovat, na plný počet to ale pro mě není, bohužel.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Úžasný film.. a to jsem se před půl rokem šibalsky po-usmíval u traileru a přemýšlel, co nás to zase čeká za píčovinu (viz. Labyrinty a všechny ty teen resistance breky). Skutek utek a je to dobře, stejně jako je moc dobře, že se víc jak polovina filmu odehrává v OASIS a tím pádem mě ten ksicht hlavního hrdiny rušil jen málo. Skutečně příjemná nerdí záležitost, která mi vykouzlila láskyplný úsměv na tváři po celý film, opravdu tam bylo tolik dobrého a cool, že jsem schopen odpustit všechny neduhy, které film skýtá a dát mu plnou palbu.

plakát

Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999) 

Mě se do noty Lucas trefil. Přece jenom v době kdy film vyšel, mi byly dva roky a já sám jsem ho viděl, když mi bylo šest. Byla to láska na první pohled. Už jen kvůli téhle nostalgii nemůžu hodnotit jinak než za plný počet.

plakát

Půjčovna masa (2018) (seriál) 

Musím říct, že jsem si z toho po prvních epizodách sedl na zadek, bohužel mě ke konci přepadalo silné nutkání vyskočit a jít se vysrat.. Poslední dvě epizody zatím první série mě už nemohli ničím zásadním překvapit, a proto ze mě během jejich sledovaní spadlo jakékoli napětí. Bylo mi z toho trochu smutno... nicméně to ale nesnižuje fakt, že se jedná o velmi slušný seriál a jedno z nejlepších sci-fi posledních let.

plakát

Vzteklina - Epizoda 6 (2018) (epizoda) 

Rozumného člověka i když nacionalistu nemůže rozuzlení příběhu nijak pobouřit, taková zkrátka byla historie a my jí musíme přijmout; je to tak že v každém národě na zemi se najdou dobří a špatní lidé a je to tak, že nespravedlnost a pocity křivdy bývají vzájemné. // K finálovém dílu mám toto, šlo to, ale ano, debilní Rogl a Táňa.. Celkově vzteklina ušla, k dokonalosti má však daleko. PS: Kdybych viděl Hostel tak by mi to asi došlo dřív.

plakát

Válka ve Vietnamu (2017) (seriál) 

Vietnam bylo něco, co nás míjelo, přece jenom pokud jde o období kolem roku 68, zůstáváme zahledění do sebe. Dokument je neuvěřitelně strhující, hltal jsem každé slovo, at už vypravěčovo, nebo účinkujících přeživších. Vizuálně je spraven dokonale, téměř každý díl mě v nějakém momentu dohnal k slzám a někdy zase k hořkému smíchu. 10 dílů, které tvoří asi 16 hodin. To je hodně slušná porce, ve které se na nic nezapomnělo, všem milovníkům válečných dokumentů nelze jinak než doporučit. Na závěr nesmím zapomenout poděkovat překladateli pod přezdívkou datel071, který všech deset dílů přeložil v docela slušném tempu, bez tebe bych neměl nic, takže stokrát dík!!