Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (191)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

“Neexistuje špatná a dobrá strana…, to už bys mohla vědět, ctihodná matko…”.  Mínus hvězda mimojiné za necharismatickou dvojici Chalamet, Zendaya. Na plný počet to u mě asi nemá, ale rozhodně patří k top.

plakát

Marvels (2023) 

Tohle by mohli dávat na Déčku po dětských seriálech. Jedna hvězda za fakt dobrý CGI efekty a Sama. Asi je zbytečný na to koukat.

plakát

Buď chlap! (2023) 

Jsou tam vtipný momenty, ale hodně času nejde ustát bez vypnutí zvuku. Chvílemi je to jako trapný YouTube video, je vám trapně za herce, že to musí hrát. A pak přijde super hláška. Achjo, moc jsem chtěl českou komedii, ale nejde to.

plakát

Black Widow (2021) 

Chaotická a překombinovaná patlanina.

plakát

Ava: Bez soucitu (2020) 

Je to kočkopes. Slibné obsazení, slibný začátek a konec se rozplyzne do bezkonce. Hlavní postava se ze super rozjeté akce najednou zasekne a druhou polovinu filmu si řeší rodinná a vztahová trauamata jako z telenovely. Proč?

plakát

Můj kámoš špión (2020) 

*-** rodinná "akční" “komedie”. Já chci zpátky Draxe.

plakát

Volání divočiny (2020) 

Disneyovka na téma Volání divočiny. A přímočarý psychický vydírání všech pejskařů. Otázka pro koho ten film je. Hafani jsou nahrazeni animáckými plyšáky s chováním čitelným i pro děti, ale jsou tam scény, které tolik hrají na city, že by je děti bez moře slz neustály. Takže co? Asi lepčí doopravdový chlupáč a jít s ním ven do české nedivočiny?

plakát

Frčíme (2020) 

Nedokoukáno. Nehodnotím. Cílovka tak 10-15 let. Klasicka americká teenage "komedie" se všemi klišé, které k tomu patří, akorát střihnutá kombinací animace jako Zootopia ale s prvky fantasy typu Harry Potter. Na mě až moc slátanina. Navíc ta klišé o outsiderovi, který se snaží prosadit v novém kolektivu při příchodu na college. Prostě klišé jak stehno.

plakát

Přes prsty (2019) 

To je tak strašlivě trapný. A Langmajer by se na to jeho "hraní" už mohl taky vykašlat. Pár ucházejících hlášek v záplavě zdlouhavé trapnosti film nedělá.