Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (46)

plakát

Ted Lasso - Sbohem (2023) (epizoda) 

I tímhle seriál potvrdil svoje kvality… v nejlepším se má přestat. I když je to hodně hořkosladký konec a Richmond family mi bude chybět. Kouzelná, milá, motivující a úžasná rodina. Jason Sudeikis je borec, těším se na další jeho projekty, ale tohle už překonat nemůže. Poslední díl dopadl na jedničku a byl opět plný smíchu a emocí. Na konci jsem vypadala jako hráči, když nastupovali na poslední zápas. Tak tedy sbohem.

plakát

Ted Lasso - Série 3 (2023) (série) 

I tímhle seriál potvrdil svoje kvality… v nejlepším se má přestat. Tohle rozhodně bylo nejlepší. I když je to hodně hořkosladký konec a Richmond family mi bude chybět. A Jason Sudeikis je borec, těším se na další jeho projekty, ale tohle už prostě překonat nemůže.

plakát

Machři (2010) 

"Komedie" , která staví téměř všechny vtipy na urážení postav a jejich nedostatků- vzhled, váha, vysoký hlas,... Děkuji, nechci. Jak se takový blbýmu scénáři mohli všichni upsat, nechápu.

plakát

V podezření: Případ Wesphael (2021) (seriál) 

Klasicky nastavená laťka netflixovských krimi dokumentů je tady určitě dodržena. Jen je někdy moc omáčky kolem a 3 díly by byly délkou ideální. Případ není až tak tajemný či děsivý, ale dohání to materiálem, kterého mají ze dne samotné (sebe)vraždy celkem dost a stejně tak z procesu. SPOILER: Chybí mi uveřejnění víc nahrávek telefonátu s milencem z onoho dne, protože ty by nám prozradily určitě víc než jen pohled na věc manžela, který podle mě kecá. Egoistický chlap co neunesl nevěru a opilou manželku, která se s ním určitě nemazala. Byla jsem na vážkách, když se rozbrečel po rozsudku, ale to jeho mrknutí na státního zástupce mě zase vrátilo na zem. ;)

plakát

Vražda v Madisonu - Reasonable Doubts (2020) (epizoda) 

Diego rozhodně nejste jediný, chvilkama by si člověk myslel, že kouká na nějakou komedii s Efronem. Tím ta komedie ale končí. Je jasné, že to nevědomí, kdo zabil jeho maminku, musí hlavního protagonistu sžírat. A ten pocit provází celý seriál. Jinak dobře natočeno, mezi investigativními dokumenty lehký nadprůměr.

plakát

Letuška - Okolnosti pohřbu (2020) (epizoda) 

Třetí díl ztrácí na předchozí. Dějová linka slabá, více nicneříkajících flashbaků a rozhovorů s mrtvým než pořádného děje, také se vytratilo komično a přišlo spíše trapno. Snad seriál zase naskočí do kolejí prvního skvělého dílu.

plakát

Letuška - V nouzové situaci (2020) (epizoda) 

Skvělý začátek i atmosféra, první díl začal více než dobře a baví celou dobu.

plakát

The Haunting - Staré sídlo (2020) (epizoda) 

Pilotní díl skvělý, má atmosféru, herečka hraje přesvědčivě, děti jsou správně divný. Uvidíme, jak se to vyvine, líbí se mi, že je duchařina zatím jen naznačována a strach jde i z realistických situací.