Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (28)

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Jednou mi někdo řekl, že tenhle díl je nejlepší z celé série a jelikož jsem neviděl ani dva přešlé, tak jsem to vzal hezky od začátku, aby mi případně v tomto díle něco neuniklo a já nebyl ztracený. Nebudu sem psát komentář k předchozím dílů, protože ten si můžete přečíst u daného dílů. Když už jsem tedy dokoukal tenhle díl, tak jsem s dotyčnou osobou nemohl souhlasit a musel jsem připustit, že tohle byl nejhorší díl. Nebýt Leslieho Chowoa, tak by to ani Alan nezachránil. Celkově vzato nemohu říct, že jsem se nebavil a trochu jsem byl rád, že mi to už nepřipomínalo film Hele, vole, kde mám káru.

plakát

Bastardi 3 (2012) 

Ano nic se ve škole nezměnilo. Tedy až na nového ředitele Vlastimil Zavřel, kterému dám jednu hvězdu za správná řešení situací se žáky rádoby Základní školy. Nejvíce mě dostala scéna, když Tomáš jel k soudu: to, že tam bylo málo policajtů a justiční stráže to chápu, jelikož ani ve skutečnosti už jich moc není, ale to že přijedou dva autobusy cikánů a pak se tam podívají jen 4 skini??? Buď ty skini nemají víc přátel nebo se blbě domluvili na FB, ale podle mě by se z téhle scény dalo vymáčknout mnohem víc :). Dalo by se toho napsat více, ale doufejme, že už je to za námi a Tomáše nenapadne natočit ještě něco podobného... moje skutečné hodnocení: odpad!!!

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Na tohle jsem byl hodně zvědavý a po shlédnutí jsem nebyl vůbec zklamaný. Animace, na kterou jsme zvyklí a jako taková se mi libí. Nemá cenu to tady moc rozebírat a hlavní už bylo řečeno ... je to prostě jízda, na kterou se rád podívám znovu.

plakát

Méďa (2012) 

Tímto snímkem jsem byl velmi potěšen a dobře jsem se pobavil. Začátek klasická přiblblá pohádka, kde to ještě vypadá, že by se na to mohly koukat i děti ... ale o malou chvilku později to začíná dostávat grády a už se vezeme na vlně příjemné zábavy. Ano je pravda, že místy se ve vtipu ztrácí vtip, ale i to se dá v klidu přežít. Když se na scéně objevil Mišelin s úchylným otcem, tak se dal příběh předpokládat, ale to na kouzlu nic neubralo. Jinými slovy pohádka mládeži nepřístupná.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Návrat do minulosti či budoucnosti to už tu bylo milionkrát ... Nějak se mi na film nechtělo koukat už jen z důvodu, že Česko poslední dobou nevyprodukovalo žádný pořádný film, pohádku, komedii atd. ... tak jsem i po pravdě od tohoto moc nečekal. Na to, že téma už tu bylo několikrát, tak jsem se parádně bavil už jen tou myšlenkou, jak se vrátil a předvídal co se stane. No a vytvořit v 89 Facebook nástěnku byla prostě pecka. Upřímně se na to rád podívám opakovaně. Co se týká orbitek, tak jsem je postřehl jen na začátku a někdy na konci, ale možné, že tam byli i vícekrát.

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Na Raubíře Ralfa jsem moc těšil ... no a po shlédnutí jsem byl nadšen. Rejpalové si vždy něco najdou a udělali by vše líp a po přečtení jejich kritik to vypadá, že i v pohádkách by potřebovali samou akci a nekonečné množství krve ... něco Vám prozradím - tohle je pro děti. Tak a k samotnému filmu: Nejvíce mě pobavil začátek a celá terapie, ale ani u zbytku filmu jsem se nepřestal bavit a byl jsem rád, že jsem viděl retro herní postavy. Grafika příjemná. Hlášky pobavily ... ale nemá cenu se dále rozepisovat prostě doporučuji ke shlédnutí

plakát

StreetDance 2 (2012) 

Ano je to dokola pořád to samé outsider si vytvoří svou taneční skupinu a vyráží do boje. Do cesty se připlete láska a když se blíží velké finále, tak se to jednoduše potentuje. Při velkém finále se stane zázrak a všechno je zase dobrý a oni nakonec vyhrají. Ano správně jak předvídatelné a stále se opakující, ale mě prostě tohle baví a nevadí mi to. Jen v tomhle díle mi už od začátku Ash byl hodně nesympatický, ale pak jsem si zvykl. Když ale porovnám s prvním dílem, tak tohle je naprostá pecka.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Nejsem ani fanoušek ani odpůrce celé ságy Twiligh a jediné co jsem četl ze všech čtyř knih byl právě Rozbřesk a z konce jsem nebyl opravdu nadšen, takže když jsem se dozvěděl, že ve filmu bude to co jsem chtěl v knize, tak jsem se i těšil. Po zhlédnutí filmu jsem nebyl vůbec zklamán. Dialogy úplně stačily a byl jsem rád, že jsem se mohl i zasmát a nebilo to celé zbytečně ukecané. Co se týká schopností nebo darů (je jedno jak se to nazve, ale jde o to samé), tak ano, též mi to připomnělo X-meny, ale řekněme si to upřímně to v žádném jiném filmu či seriálu nemůže mít nikdo jiný schopnost než právě X-meni. K efektům bych jen podotkl, že když si to tady, tak o nich čtu, tak by je většina dokázala udělat líp, ale mě nepřišly nejhorší, jen bych u nich vytkl digitálně zpracované miminko, které mi nebylo sympatické, ale budiž. Dotaz pro odpůrce trhání hlav: Proč by si upíři nemohli trhat hlavy, aby zabili svůj druh ... to si mají vrážet dřevěné kolíky do srdcí, které nemají??? Závěrem jsem byl příjemně překvapen i s následným překvapením a byl jsem rád, že jsem viděl to co jsem si chtěl přečíst. Takže filmu jsem chtěl dát 4 hvězdy, jelikož jsem se nenudil a film se mi líbil, tak dávám 5 hvězdiček, abych alespoň trochu naštval odpůrce a závistivce...

plakát

Bastardi 2 (2011) odpad!

Tuto část bohužel nezachránilo ani další množství hvězd, které se zde objevili. Dvojka, ale překonala jedničku ve své blbosti a pořád raději bez komentáře

plakát

Monsuno (2011) (seriál) odpad!

Hodně nepovedená kopie Pokemonů ... to se raději podívám na nové Pokemony, kteří nestojí za nic ...