Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Pohádka
  • Drama

Recenze (286)

plakát

Johančino tajemství (2015) (TV film) 

Pohádka bez děje, bez příběhu, taková strnulá a neživá. Předpokládám, že herci mluvili slovensky a nadabovaní byli česky, tudíž ty texty neseděly na to, co postavy říkaly a to mi děsně vadilo. Radši bych to poslouchala slovensky. Ty texty byly neprožité, bez emocí, jen čtené. Postavy nesympatické... no škoda mluvit (psát).

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Celkem fajnová pohádka, kde má princ v podstatě celou dobu vymleto, a tak neustále potkává Gandalfa Šedého. Ten úsek okopírovaný z Prvního rytíře si mohli odpustit (i s tou rockovou hudbou a nápisy "HOBLUJ", i přesto jsem se nejednou nahlas zasmála. Jsem překvapená, jak do sebe vše zapadalo a nenarazila jsem na žádný fail či nesmyslný detail, který by tvůrcům mohl uniknout. Drobná supercell strorm mě jako milovníka meteorologických jevů okouzlila a Eva Josefíková je moje VSL!

plakát

Jak si zasloužit princeznu (1994) 

Příběh, jehož hlavním motivem je silná princeznina nevěra. A já nic moc pohádkového na nevěře nevidím. Chudák král. Veronika je obyčejná coura a vůbec... proč se lidi líhnou z vajec?

plakát

Svatojánský věneček (2015) (TV film) 

Ty čtyři "stelly" jsou prosím pěkně za signore Trojan! No tady byl prostě k sežrání "oky belissimy, puls accelerato". Vystříhat všechny scény bez něj a bude to krásná pohádka. *Tak po tom, co jsem to ve dvou dnech viděla třikrát musím přidat. Asi jsem se strašně zamilovala.

plakát

Tajemství Lesní země (2006) (TV film) 

Hej, ale mě se to vážně líbilo. Záporák Pavučinec byl prostě správnej - jak ten jeho houbovej tanec, tak jeho narkolepsie. Příběh docela zajímavej, postavy sympatické, tedy až na královnu Lesní země - při záběrech na ni mi nervózně cukalo oko, že jí uletí peříčka, která měla přilepená na řasách. Ten konec s jantarovou hůlkou byl teda trochu nedomyšlenej a pak extra rychlej, ale já to té pohádce prominu, protože byla opravdu fajnová.

plakát

Popelka (2015) 

Jak začít... nebylo to úplně zlý. Líbilo se mi prostředí a herecké výkony Cate Blanchett (a její kostýmy!) a Heleny Bonham Carter, cool lizardi a koně s myšíma ušima. Jo a ten černoch, co hrál v Game of Thrones. Scénář trochu přiblblej a málo nápaditej, příběh na můj vkus tragičtější než měl být. Celkově film absolutně postrádal takovou tu milou pohádkově kouzelnou atmosféru.

plakát

Mimoni (2015) 

Para tu tulaliloo ti amo. Sa la ka! Pwede na? Tatata bala tu Baboi. Matoka papagena! Párkrát jsem se zasmála, viděla pár nunu momentů a pár holých zadků, ale SPOILER kdyby se na konci neobjevil Gru, tak by příběh za fakt moc nestál. Hvězda navíc za skvěle vykreslenou postavu britské královny.

plakát

Pan Hračička (2007) (pořad) 

Ten pán je opravdu blázen, ale dokáže na sebe strhnout veškerou pozornost. Je tak střelenej, až je to docela sranda a odpustím mu i to, že vyrábí blbosti z papíru a pet lahví.

plakát

Česká tajenka (2013) (pořad) 

Apgrejdovanej Kolotoč. Proč ne, Cibulka je fajn.