Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (10)

John Travolta

Tohohle herce mám zásadně spojeného s filmem Pulp Fiction nebo případně ještě s filmem Swordfish: Operace hacker. Veškeré jeho vystupování je podávano s určitou lehkostí, že o nic nejde a je k tomu přidána špetka humoru.

Harrison Ford

Ford se mi zapsal do paměti hlavně díky příběhům Indiana Jonese a samozřejmě si také vzpomenu na jeho počin ze starých Hvězdných válek. Nejlepší u tohohle herce je jeho výraz překvapení, kdy je mu sdělena nějaká nečekaná informace, kdy jakoby je v určitém šoku a pak na to pronese nějakou hlášku.

Bruce Willis

Sice si ho pamatuju z mnoha filmů, ale takový počin byla série Smrtonosné pasti. Nejlepší na něm je, že se neustále tváří vážně a k tomu dokáže pronášet různé vtipné hlášky, jako by se nic nedělo .

Mel Gibson

Gibson mě zaujal především ve válečných počinech ve filmech jako Statečné srdce, Údolí stínů a Patriot. Všude vypadá jako správný rozumný vůdce, za kterým všichni jdou. Jeho typickou grimasou je pohled vykulených očí a výraz říkající, co mám teďkon udělat. Samozřejmě jako Willise, jeho psychopatický počin v sérii Smrtonosné zbrani není taky špatný.

George Clooney

Dámy sice nazývají sex-idolem, ale mě zaujal úplně něčím jiným. Je to jeho především jeho působení vyzrálosti, kdy když pronáší něco rozumného, člověk tomu dokáže opravdu uvěřit. A především si ho pamatuju z filmu Lítám v tom, kde je doslova studnicí různých životních rozumů.

Christopher Lee

Prostě správnej záporák - ať už z prostředí Pána prstenů nebo Hvězdných válek. I na svůj věk dokáže ztvárnit postavu, kterou prostě nic nerozhází a oplývá velikým rozumem. Navíc jeho klasický výraz, kdy se prostě nedá nic jiného dělat, je k nezaplacení.

Liam Neeson

Ať už jsou to Hvězdné války, nový Batman či jiné počiny, vždy na mě tenhle herec působí určitým učitelským dojmem. Jeho výraz vždy říká, že to říká myslí smrtelně vážně, ale v tom smyslu, že je to pro dobro toho druhého jedince. I když to může znít přísně.

Will Smith

Tenhle herec mi připomíná mnoho filmů, ale všechny neustále vychází tak nějak na stejno. Líbí se mi hlavně jeho přístup, že ať nastane jakákoliv situace, tak není problém jí vyřešit.

Jason Statham

Statham je správnej drsňák z filmů jako Kurýr nebo Postradatelní. Především, co člověka zaujme na tomhle herci jsou jeho akční scény, kdy je něco jako běloch bojující jako asiat. Samozřejmě jeho výraz, který říká, zda má druhý s ním nějaký problém, mu dodává grády.

Vin Diesel

Tady asi jsou nejjasnější tři počiny a to Riddick, Rychle a zběsile a XXX. Tenhle herec prostě nedává moc najevo žádné emoce - jeho kamenný výraz je tedy pro něj typický. Když už dává něco najevo, tak je to většinou zlost a sem tam se člověk dočká nějakého toho úsměvu.