Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Fantasy
  • Krimi

Recenze (588)

plakát

Rodinný typ (2019) (seriál) 

Absolutní vrchol indické kinematografie. Příběh na úrovni Homeland: první a druhá série se odehrává v Indii, Pakistánu, Afghanistánu, Velké Británii, Srí Lance, Francii... jedná se o napínavou hru, ve které teroristi mnohdy přechytračí vyšetřovatele a pomotají hlavu rovněž divákovi. Samotná akce je pak luxusně natočená. Nikdy by mě nenapadlo, že v seriálu uvidím 12 minutové akční scény na jeden záběr na úrovni Extraction! Těch bylo v prvních dvou sérií pět a každou z nich si doteď s úžasem vybavuji. 10/10. Těším se na třetí sérii a určitě kouknu na další projekty tvůrců a indické seriály od Amazonu.

plakát

V pasti (2018) 

Nejnapínavější film tohoto roku. Bál jsem se, že to bude nuda, ale ne. O hodně lepší, než Quiet Place, ten neměl tak mrazivou atmosféru. Nejedná se o takovou tu zábavnou apokalypsu, jakou bych chtěl zažít. Například, v zombie apokalypse by mě bavilo sekat zombie baseballovou pálkou po hlavě, ale tady nic takového není. Z filmu přímo vyzařoval pocit, jak je život na nic a celou dobu čekáte, kdy se něco posere. Boží.

plakát

Ansisung (2018) 

Na hranicích Mordoru a Gondoru se tyčí Hora osudu, jménem Ansi. Akce je vyvážená a je ji dost, je krásně udělaná, možná se jedná o nejakčnější historický film, jaký jsem viděl. Můžu jen doporučit!

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Lepší, než jsem čekal. Až konečně udělají něco z Old Republic, tak spokojenost bude maximální.

plakát

Riverdale (2017) (seriál) 

Wow soundrack! první série Imagine Dragons - Believer, druhá série opět Imagine Dragons (i když Thunder :/, ale lepší než nic) a třetí série?!!! Za první dva díly už 5 seconds of summer a k tomu TWENTY ONE PILOTS! (to jsem vyjmenoval jen to, co znám, takže skoro nic :D)