Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Fantasy
  • Krimi

Recenze (588)

plakát

Kruhy (2017) 

Určitě Kruhy považuji za dobrý horor, na který jsem se s napětím dodíval. I když neměl skvělou atmosféru, jako to bylo u Kruhu z roku 2002 a nebyl zrovna originální, tak jinak vše ostatní bylo povedené. Hlavně prvních čtyřicet minut, ve kterých je pěkný záběr na Samaru. Ta vypadá pořád po těch letech stejně, opět vylézá ze žumpy, to musí ocenit každý hororový fanoušek. Pak se film dostane do své prostřední části, která je celkem nudná a hlavně bez Samary, což mi vadilo nejvíc. Finále bylo předvídatelné a ani Samara nebyla hlavní nepřítel, což je velká škoda.

plakát

Class (2016) (seriál) 

Jeden z mála seriálů, který byl ze začátku slabší, ale postupem času se stává vizuálně, efektově i příběhově povedený. Finále se mi hodně líbilo.

plakát

Černé jezero (2016) (seriál) 

První díl byl strašně skvělý, atmosférický, s krásným vizuálem. Dalších pár dílů už bylo nudnějších a strašně roztahovaných. Chápu, že je to seriál, ale tohle bylo roztahované prostě až moc. A navíc, ke konci mi přišel odfláknutý, narozdíl od prvního dílu. Po pátém dílu jsem to vzdal a vrátit se k tomu už nechci. Chválím ale soundtrack.

plakát

Vlčí Zátoka (2016) (seriál) 

Někteří tady kritizují, jaká to byla nuda, a jak je hlavní hrdinka pitomá. Tito uživatelé totálně nepochopili smysl tohoto seriálu. Neměla to být akční jízda, ale silný atmosférický snímek, o holce, které lovec zabil rodiče a malého brášku. Atmosféra ze seriálu je celou dobu napjatá a originální. A hlavní hrdinka je sympatická a přežívala v Austrálii celkem obstojně.

plakát

Skryté zlo (2017) 

Skvělý horor. Na první půlhodinu jsem se díval pozdě večer, když jsem byl sám doma, a hodně mě bavila. Ze začátku poměrně strašidelné, horory, kdy jsem se bál, bych napočítal na jedné ruce.  Pořád jsem si myslel, že další hodina filmu bude o ničem a zkazí dojem z první části filmu, když to má tak malé hodnocení. Ale ne. I druhá část mě zabavila. Nízké hodnocení nechápu. Nesouhlasím s uživateli, co tady píšou, že film je neoriginální. Někteří si taky stěžují, že tam hrajou teenageři... někdy to je problém, jindy ne, nechápu.

plakát

Wo de zhan zheng (2016) 

Asi to měla být čínská parodie na korejský válečný film My Way, který se mi neskutečně líbil, dokonce ho mám i v oblíbených. Ale toto bylo nezáživné a o ničem. Ne, že by tam nebyla akce, té tam bylo až moc. A právě to je největší slabina tohoto filmu. Pár nudných krátkých dialogů vystřídala dlouhá přestřelka, která nebyla nějak skvěle natočená. Nic moc.

plakát

Yoga Hosers (2016) 

Silný filmový zážitek, kterému se jen tak něco nevyrovná. Malincí Hitlerwürstchen vlezou fekálním otvorem do těla, also máte pocit, jako by se vám chtělo při sledování filmu zvracet. Na der Film jsem se podíval i kvůli obsazení, hraje tady Scott McCall z Teen Wolf und Will z the Shanara Chronicles. Nemohl jsem se dočkat na fašistického vlkodlaka s nacistickým elfem, jak budou řádit v Kanadě. 90% procent filmu bylo Scheiße a ta druhá polovina byla ještě více Scheiße. Nakonec vše zachránily zwei Huren, které režisér našel asi za kasou v McDonaldu. Jak napsal der Kollege J*A*S*M, samá existence ho uráží, když musí dávat takovým případům odpad!.

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Strašně chytlavé. A depresivní, zvlášť poslední díly. Upřímně, byl jsem šťastný, že jsem se na to už dodíval, strašně to časem nudilo.

plakát

Nicota (2016) 

"Mám požehnání bytostí starších, než sám čas!" Film mi připomněl Hellraisera, Silent Hill, seriál Beyond, trochu i Resident Evil, hlavně teda PC hru. Vlastně mi to spíše přišlo, jako bych se díval na nějaký gameplay :DD Postavy sympatické, většině jsem držel palce. Prostředí nemocnice, kde každý z nás nerad chodí, taky povedené. Efekty a vizuál byl suprový. Určitě skvělý film s mysteriózní atmosférou, určitě však nemusí sednout každému.