Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Fantasy
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Labyrint: Vražedná léčba

Labyrint: Vražedná léčba (2018)

BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ! Příběh je k zamyšlení. Kdyby spolu obě strany spolupracovaly, tak by to mohlo mít happy end. Kdyby je ve dvojce Teresa nezradila a zjistila by to o Thomasově krvi, tak by našla lék. Kdyby Thomas v tomto díle spolupracoval s Teresou, nebo kdyby ji aspoň naslouchal, tak by to také dopadlo lépe. Je to depresivní.

Hobit: Šmakova dračí poušť

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013)

Máme tu další skvělý film od Petera Jacksona, s předlohou J. R. Tolkiena, i když se film moc knize nepodobá. Všechno skvělé, jen Peter by si měl udržet spíš ty staré postavy, př. Radagasta a nevymýšlet nové. Celý film mi připadal zaměřený na mojí oblíbenou postavu, padoucha AZOGA ZNESVĚTITELE. Také drak Šmak, kterého jsem se obával, přečkal mé očekávání, byl prostě krásný, k sežrání. Jenom naštve ten konec: Měli by vymyslet zákon na otevřené konce filmů a nejhorší je, že musím čekat další rok, než bude další díl.

Mai wei

Mai wei (2011)

Na válečné filmy nejsem. Ale My Way se netýká jen války, ale taky dobrodružství a uvidíme v něm Japonsko, Londýn, Koreu, Normandii, Gulagy v Sibiři a Mongolsko. Tak moc výpravný, dojemný a skvěle natočený film jsem dlouho neviděl.

Kimi no na wa.

Kimi no na wa. (2016)

Skvělý a originální příběh - že si dva lidé prohodí těla. Na tomto filmu, no, spíše uměleckém dílu, musím pochválit soundtrack. Je snad nejlepší, jaký jsem kdy slyšel. Není tam snad ani minuta ticha, buď hraje nějaká dramatická, nebo zpívaná písnička. Nejlepší byla tahle: https://www.youtube.com/watch?v=PDSkFeMVNFs Právě jsem Your Name. dokoukal podruhé. Jen jsem to pustil rodičům, nechtěl jsem se na to dívat znova, měl jsem v plánu se dívat na něco jiného. Ale to by byl hřích. Nemohl jsem se na nic jiného soustředit. Začátek je skvělý, v protřední části film graduje a závěr je prostě nepopsatelný. Až jsem se na to dodíval, tak jsem chtěl ještě kouknout na něco jiného, ale nějaký hollywoodský film by mi totálně zkazil dojem. Takže jsem si šel lehnout a spokojeně usnul.  100%

Léto 84

Léto 84 (2018)

Já filmy tohohle typu (The Babysitter, Better Watch Out) prostě žeru. Film začíná pohodově, parta kluků se snaží dokázat, že jejich soused je sériový vrah. Vše směřuje do skvělého finále, kdy jsem po dlouhé době cítil napětí. A ten konec, Manhunt, byl ohromný, klidně molh být delší a s více postav. Tisíckrát lepší, než průhledná, nadhodnocená a nudná pohádka jménem Stranger Things.