Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (735)

plakát

Šógun - Andžin (2024) (epizoda) 

Zatím tedy moc nechápu chrochtání, kolem toho seriálu. Výprava je pěkná, historické kostýmy také, ale dialogy mi přijdou divné. Často se ztrácím v postavách a kolikrát mi i přijde, že herci sami, zapomněli, že mluví odlišným jazykem, tudíž by si neměli rozumět, i když ve scéně se zdá, že rozuměli každému slovu. Cosmo Jarvis (heh jeho rodiče asi moc četli Marvelovky..) je velmi nesympatický a dost přehrává, což kazí dojem z celého dílu. Uvidíme, jestli se dostane na další díl.

plakát

X-Men '97 - Úsvit svobody mutantů (2024) (epizoda) 

Tak nevím, zda je to jen tragickým českým dabingem, ale ty dialogy jsou jak vytvořené náhodným generátorem slov.

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Klasický Ant-manovský film, kdy po jeho shlédnutí nebude mít potřebu ho někdy shlédnout znovu. Většina ženského ansámblu působí dost protivně (výjma Pfeiffer), takže čím méně času jsou na obrazovce, tím lépe. Trochu dobře zapůsobil MODOK, tedy až na jeho závěr, který byl vyloženě trapný. Quantum Realm působí dost odbytě a hlavně tam jde až moc vidět inspirace ze sci-fi her (Halo, Mass Effect, Half-Life) a nějaký wow efekt jako z Avatara se vážně nekoná. Celý film působí jen jako generická výplň s kýčovitým scénářem (Hrdina jde zachránit cizí svět, wow so original!) a Majors působí jako Thanos z nějakého béčkovitého seriálu. Prostě nuda.

plakát

Batman: Zkáza Gothamu (2023) 

Hororové pojetí nebylo vůbec špatné, ale ten závěr to celé dost degradoval. Takový dřiny, tisíce let čekání a mrtvol kolem a přitom jen stačilo, aby to vyřídil někdo jiný. Wut?

plakát

Co kdyby...? - Co kdyby... Kahhori přetvořila svět? (2023) (epizoda) 

Co kdyby Pocahontas ochutnala ty správné houbičky? Na Kahhori jsem se celkem těšila, protože indiánskou kulturu mám ráda, obdivuji jejich prolnutí s přírodou atd. Jenže tady je to jen další Capt. Marvel, která jakmile získá schopnosti, je hned ve všem nejlepší, okamžitě ví, co má udělat a všichni jdou za ní. Bum a je z toho jen další kýčovitá hrdinka, které dali prostor jen proto, aby se Marvel ukázal v dostatečně progresivním světle. Prostě proč? P.S. Nejhorší byla scéna na pláži, kdy počty bojovníků létají od desítek ke stovkám, stejně tak čluny i galeony. Španělská královna to jen dorazila..

plakát

Co kdyby...? - Co kdyby... se Avengers dali dohromady v roce 1602? (2023) (epizoda) 

Co kdyby...bylo v díle tolik postav, že už se nestíhá sledovat, kdo je kdo? Celkem ucházející díl, ale moc jsem nechápala, proč se Thor naštval na Carterovou. Celkově to nemělo nijak hlubokou zápletku, proto je docela bída, že i tak to patřilo k lepším dílům téhle série.