Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 543)

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 8 (2023) (epizoda) 

“Dala jsem si lexaurin a začalo mě to bavit.” Možná klíč k pochopení všech našich výhrad.

plakát

Malá Miss Sunshine (2006) 

Jojo, byla by to nuda, kdyby se všechno furt jen dařilo. Přitom Malá Miss Sunshine se povedla a nuda to rozhodně nebyla… Tak vám teda nevím…

plakát

Vražda Murdaughových: Skandál na jihu (2023) (seriál) 

Minimálně polovina série se zabývá regulérní klukovinou (že ho špatně vychovali, to je věc druhá), zatímco vraždícímu monstru se věnují ke konci třetího dílu..? WTF? P.S.: V pátek 3.3. byl Alex Murdaugh odsouzen za vraždy syna a manželky ke dvěma doživotním trestům.

plakát

Žádné prudké pohyby (2021) 

Je libo totální mišmaš? Pak jste tady správně. Osobně si myslím, že naplácat do filmu úplně všechno, co mě ve chvíli jeho zrodu právě napadne, neznamená, že to bude o to lepší. Není to pravda. Jako scénárista jsem nejen autor, ale taky čtenář a čtu to po sobě desetkrát, a stokrát, a možná tisíckrát a konzultuju a rozebírám to se spoustou lidí a pak není možný, abych tomu sám nerozuměl. Ale aby tohle někdo pobral na první dobrou? No chance! A podruhé na to koukat nechci. Proč bych to dělal? Abych to líp pochopil..? Srát na to. Chci k tomu něco načmárat na ČSFD a jít od toho pali. Takže sorry, Stevene. I kdyby to měl být po důkladné pitvě nejchytřejší, nejlepší biják na světě, tak já to už nikdy nezjistím.

plakát

Střípky (2021) 

Wau efekt is back…. Perfektní! Dokonalý! Chci ještě.

plakát

The Last of Us - Rodina (2023) (epizoda) 

Pedro byl na začátku tvrdej jako šutr a tady plakal jako želva. Neklamný znamení, že se mu stane něco zlýho. A jako se mění charaktery, měnil se i budget na jednotlivý díly. Tentokrát ušetřili i za benzín. Jsem maličko jízlivej, pravdou nicméně je, že to celkově lehce vyměklo a čekal bych, že se schyluje k velkýmu finále, který dá na ty oddechový díly zapomenout. P.S.: Lidi jsou na vymření a opicím ta houba neva?

plakát

Il Boemo (2022) 

Přeskakuju v hodnocení mezi 4 a 5, už jsem to otočil dvakrát a nakonec zůstanu u pěti, protože to bylo krásný. A něžný a citlivý a zajímavý a podporuje to národní hrdost pro jednou pro změnu něčím jiným, než Naganem. Český skladatel, který se dokázal prosadit v Itálii, to je přece úžasný téma! Děkuji za tak nevšední podívanou, Vojta Dyk je mužská (nejen) herecká star, jakou jsme u nás dlouho neměli.

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Taková klasika Toma supermana Cruise s nadstavbou v podobě vtipů na adresu supermana Toma Cruise. Zábavnej způsob, jak prožít…kolik?…2 hodiny života? Odsejpalo to, je to fajn.